Endnu en kvinde dræbt af skud i Sverige

SVERIGE: En kvinde er dræbt af skud i en forstad til Stockholm, oplyser svensk politi.

Drabet skete i byen Vällingby lidt vest for den svenske hovedstad Stockholm.

Endnu en kvinde er blevet dræbt af skud i Sverige – denne gang skete det i udkanten af Stockholm.

Det oplyser svensk politi.

Kvinden blev fundet i området Vällingby vest for den svenske hovedstad klokken 01:30 natten til onsdag og kørt på hospitalet. Klokken syv onsdag morgen blev hun erklæret død.

Et vidne fortæller til Aftonbladet, at der blev affyret mindst tre skud fra et automatvåben. Avisens billeder viser, at mindst to af skuddene tilsyneladende er gået igennem et vindue og et tredje har ramt en bygnings facade.

Svensk politi kan endnu ikke oplyse, hvad motivet til drabet er, men de jagter angiveligt to maskerede mænd, der flygtede fra gerningsstedet i en bil. Politiet har ikke anholdt nogen.

Det er kun få dage siden, at et andet skuddrab med en kvinde som offer fandt sted på åben gade i Sverige.

I det centrale Malmø i mandags blev en 31-årig kvinde ramt af skud i hovedet og døde efterfølgende af sine kvæstelser.

Politiet har endnu ikke meldt ud, om der er en sammenhæng mellem de to drab.

Mand anholdt i Malmø-sag

Kvinden i Malmø var ude at gå sammen med sit spædbarn og barnets far, da skuddene blev affyret. Hun blev ramt af flere skud i hovedet, mens hun holdt sin baby i favnen.

Politiet har anholdt en mand i den sag, der er mistænkt for medvirken til drab og for våbenbesiddelse af særlig grov karakter. Han er svensk statsborger og kendt af politiet i forvejen.

Et vidne hørte skud og filmede med sin mobiltelefon en sortklædt skikkelse, der løber væk fra gerningsstedet i Malmø med en pistollignende genstand i hånden. (Foto: SVT Nyheter)

Ifølge politiet er der også foretaget en række vidneafhøringer og ransagninger. Og i den forbindelse har politiet beslaglagt et våben, oplyser anklageren.

Sveriges justitsminister, Morgan Johansson (S), skrev mandag på Twitter, at kvinden netop var blevet mor.

– Hvilke feje og afskyvækkende udyr, der angriber en nybagt mor, skrev Morgan Johansson, der samtidigt forsikrede, at alt vil blive sat ind på at pågribe gerningsmændene.

– Vi jagter dem til verdens ende, hvis det er, hvad der skal til. Koldblodige mordere skal ikke have lov at gå løs, skrev han.

Kilder:
DR

Relaterede artikler:
Sverige: Kvinde henrettet på åben gade i det multikulturelle Malmö


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Krautling says:

    Det har svenskerne jo selv stemt for. Man må vel gå ud fra, at de nyder sådanne ting, siden de bliver ved og ved med at stemme på forræderpartier? Tvivler på, at det politiske landskab ændrer sig ret meget ved næste valg. Det er lidt som om, at de bare ikke forstår det.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //