EU angriber Ungarn og Polen – bryder sig ikke om deres love

GLOBALISME: EU har iværksat en såkaldt overtrædelsesprocedure mod Ungarn og Polen, efter at landene har oprettet love imod indflydelse fra homolobbyen i deres respektive lande.

Foto: Piqsels (Public Domain).

Lige siden Ungarn indførte et forbud mod homolobby-propaganda rettet mod mindreårige, er store dele af EU gået i krigstilstand. Det faktum, at ungarske børn ikke lærer om homofil analsex, transseksuelle eller kønsskifte, betragtes som diskrimination ifølge EU.

Et andet land, der ser ud til at være problematisk for EU, er Polen. Landet har tidligere etableret LGBTQ-fri zoner, der dækker en tredjedel af deres landareal. Den seneste kritik er rettet mod Polens nye domstolslovgivning, som gør det nødvendigt for et disciplinærråd at undersøge højesterets arbejde.

Dette er naturligvis noget, som EU ikke sætter pris på, men Polen har svaret, at det er den polske lov der gælder i landet.

EU-Kommissionen vil nu starte en såkaldt overtrædelsesprocedure mod de to oprørske medlemslande. EU-domstolen vil forsøge at tvinge Ungarn og Polen til at fjerne de love, som EU hævder, overtræder deres regler.

Landene har nu to måneder til at svare på kommissionens klagemål.

Kilde:
SVT Nyheter

Læs også:
EU raser: Ungarn forbyder propaganda om afvigende seksualitet til mindreårige
Hvad er homolobbyen og hvorfor skal den bekæmpes?


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • AA_BOSS says:

    Bare hold fast polen og Ungarn. De syge mentaliter fra lgbtq skal ikke kastes i hoved på hvor børn. Stærkt at de har moral for hvad der er rigtig og forkert 💪💪💪


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //