Europas Forenede Stater

EU: EU’s visioner og praktiske gennemførelse afslører, at unionen ikke handler helt så meget om handelssamarbejde mellem nationer, som den handler om dannelsen af Europas Forenede Stater og ødelæggelse af nationerne og alle europæiske værdier.

Den officielle forklaring på EU-dannelsen er, at unionen skulle være et europæisk handelssamarbejde. Oprindeligt en kul- og stålunion for at skabe en balance mellem øst og vest under den kolde krig, og i dag en “modvægt” til USA og noget, som skal styrke “europæiske værdier”. Det lyder godt udefra, samarbejde mellem nationerne kan jo ikke være en dårlig ting.

EU har imidlertid en mørk historie, og EU’s visioner og praktiske gennemførelse afslører, at man mere end et handelssamarbejde mellem nationer, er interesseret i et “Europas Forenede Stater” som skal ødelægge nationerne og alle europæiske værdier.

Besøger man EU’s hjemmeside finder man en række hyldestartikler om den britiske premierminister Winston Churchill. Han regnes som en af ​​EU’s tre “åndelige fædre” og er beskrevet af EU som et godt eksempel, hvis mål er et europæisk samarbejde for at udbrede fred mellem nationerne. Den ikke-dømte massemorder og krigsherre Churchill, som under Anden Verdenskrig var ansvarlig for, at England med vilje bombede tyske civile, uskyldige kvinder og børn i hundredtusinder, blev båret frem af EU som et ideal for fred. Churchill hyldes for en tale i Zürich i 1946, hvor han proklamerede et “Europas Forenede Stater” som skal frigøre Europa fra “ondskabsfuld nationalisme”.

Idéen var imidlertid ikke Churchills, men kom fra grev Richard Coudenhove Kalergi, som også regnes som en af ​​EU’s tre åndelige fædre. Kalergi var den, der lagde det ideologiske fundament for EU.

I sin bog Praktischer Idealismus fra 1925 beskriver Kalergi befolkningen i det fremtidige “Europas Forenede Stater” som en rodløs masse, raceblandet med sorte og asiater. Den “Eurasisk-Negroide race”, som han kaldte den, vil ifølge ham minde om de gamle egyptere og blive styret af et jødisk aristokrati.

Jøderne vil tage de ledende stillinger, for den gode forsyning i jøderne har givet Europa et nyt, åndeligt højt ædelt race.

Det bemærkelsesværdige i denne sammenhæng er, at Kalergis idéer om en raceblandet underklasse, der styres af en jødisk herskerklasse, blev finansieret af bankmanden Max Warburg og finansmanden Bernard Baruch på vegne af bankmanden Louis de Rothschild. Samtlige med jødisk baggrund og ekstremt indflydelse.

Den tredje af Europas åndelige fædre var forretningsmanden Jean Monnet. Hvis Kalergi var den visionære, som gav de ideologiske forudsætninger for et Europas Forenede Stater, og Churchill var den, som populariserede budskabet, var Monnet organisatoren. Hans bidrag til Europas Forenede Stater blev det, som i dag kaldes Schuman-erklæringen.

I 1950 fremlagde Robert Schuman, Frankrigs udenrigsminister, Monnets forslag til et europæisk kul- og stålfællesskab, nu kendt som Schumann-erklæringen, og som anses for at være en af ​​EU’s to søjler. Planen var trinvist, eller “de små trins princip” som Monnet selv kaldte det, at indlede en europæisk superstat uden at europæerne ville forstå, hvad der sker. Kul- og stålunionen blev beskrevet som et strengt økonomisk samarbejde, men i erklæringen fremgår det tydeligt, at det reelle formål med den økonomiske politik er at udgøre “et første skridt i retning af en europæisk føderation”. Altså et Europas Forenede Stater uden frie nationer.

Schuman-planen var et alternativ til den forpurrede Morgenthau-plan, udfærdiget af den jødiske finansminister Henry Morgenthau, som indebar masseudsultning af tyske civile efter krigen. Ud over den bevidste sultepolitik handlede Morgenthau-planen også om at besætte Tyskland ved at opdele, neutralisere og demilitarisere landet. Tyskland tillods ikke at have nogen egen industri og skulle derfor være helt i hænderne på de sejrsmagterne. Det er denne del og hersk-strategi, som EU bruger i dag mod hele Europas folk, og som Schuman-planen står model for.

EU’s vej til føderationen handler om at opdele og neutralisere nationerne ved at knuse deres nationale samhørighed, gøre dem afhængige og udpine dem. Blandt andet skal nationalstaterne erstattes af regioner. Det ideele for EU ville være, hvis regionerne består af flere forskellige folkegrupper, så regionens indbyggere ikke kan føle nogen ægte samhørighed med hinanden.

EU er endvidere et system som bygger på de deltagende folks svagheder. Tanken er, at hvert medlemsland kun bør have evnen til at producere et fåtal våbensystemer og dermed være afhængig af de andre medlemslande for deres forsvar. For eksempel skulle Danmark producere artilleri, Tyskland kampvogne, Frankrig fly osv. Ingen nation skulle derfor om nødvendigt  kunne opbygge en effektiv forsvarsstyrke til forsvar af sine nationale interesser. Det samme gælder for fødevareproduktion, industri og andet som er nødvendigt for at en nation kan hævde sine nationale interesser.

EU ønsker, at Europas Forenede Stater skal have sin egen grundlov, præsident, nationalsang, hær og så videre. Parlamentet har stort set ingen indflydelse, da det er ikke-folkevalgte kommissærer og globalister, som står bag kulisserne. At man skulle være for “europæiske værdier” er ikke sandt. EU er nemlig ikke et europæisk projekt, men et globalistisk projekt.

Europas Forenede Stater handler således om at “frigøre” Europa fra nationalisme (Churchill), etnisk blanding af Europa og at gøre befolkningen til en multikulturel slaverace under jødiske herskere (Kalergi) og danne en globalistisk superstat, hvor alle europæiske nationer udviskes (Monnet).

Dette er anledningen til at EU censurerer internettet og begår valgfusk, sådan at ingen nationale ytringer eller kritik af EU kan blive spredt. Det er derfor EU propaganderer for massemigration og gennemfører økonomiske sanktioner over for medlemslande, som modsætter sig dette folkemord. Og det er derfor at EU sikrer, at Europa-Parlamentet ikke har nogen indflydelse samtidig med, at man udpiner medlemslandene, så de ikke kan klare sig selv og være i stand til at forsvare deres nationale interesser.

Europas Forenede Stater, som præsenteret af EU’s tre åndelige fædre, og ligeledes gennemføres i praksis, udgør en alvorlig trussel mod folkets overlevelse og alle europæiske landes nationale suverænitet. Systemet er en generalplan for diktatur og tyranni, helt i hænderne på globalister og den jødiske herskerklasse, som Kalergi profeterede skulle herske over vores allesammens liv.

Læs også:
EU spilder vores penge på ensretning og korruption
Ni grunde til hvorfor vi må forlade EU
Et forenet Norden


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //