Extinction Rebellions mål: at omstyrte den europæiske kultur – finansieres af jøden George Soros

UDLAND: Extinction Rebellions mål er er at omstyrte den europæiske kultur og ændre opfattelsen af, at heteroseksualitet er det normale, skriver en af grundlæggerne af det Soros-finansierede netværk.

Den venstreekstreme organisation Extinction Rebellion, som støttes af klimahysterikeren Greta Thunberg, er blevet afsløret i at betale ledende aktivister betydelige beløb for deres engagement. En af grundlæggerne af organisationen har også gjort det klart, at det handler mindre om klima og mere om at vælte europæisk civilisation.

Nya Tider afslører, at ledende aktivister i Extinction Rebellion er drevet af andet end “idealisme”, nemlig fuldtidsløn som udbetales sort. Pengene kommer fra donationer og indsamlinger. En af dem, der finansierer aktiviteterne, er den jødiske finansmand George Soros, som også tidligere har finansieret en række venstreekstreme aktiviteter, samt den racefremmede invasion af Europa.

Et eksempel på en aktivist, der har modtaget månedlige betalinger, er barnebarnet af en britisk baronesse, Tamsin Omond, som omgås med overklassen i samfundet. Hun stilte visse økonomiske krav for at deltage i aktivisme på deltid, nemlig 8.000 kroner om måneden, som blev betalt af Extinction Rebellion. Roger Hallam, en af ​​grundlæggerne af organisationen, modtager omkring 15.000 kroner pr. måned skattefrit.

Organisationen, som har tusinder af medlemmer, der er overbevist om “klimanød” og “klimakatastrofe”, bruger civil ulydighed og forstyrrende adfærd, når de udfører deres handlinger, hvilket ofte forhindrer almindelige mennesker i at gå på arbejde. Forleden blev pendlere i en forstad i London forhindret i at gå på arbejde, da klimaaktivister klatrede op på taget af et tog, hvilket forhindrede det i at forlade stationen. De irriterede arbejdere gik imidlertid til værks ved at rive klimaaktivisterne ned fra taget af toget.

En af grundlæggerne, Stuart Basden, afslører i en artikel i Medium, at Extinction Rebellions egentlige mål ikke handler om klima, men snarere om at kontrollere europæisk kultur og ændre opfattelsen af, at heteroseksualitet er det normale.

Begrebet heteronormativitet spreder idéen om, at heteroseksualitet er “normal”, og at andre udtryk for seksualitet er afvigende.

Basden mener, at det ikke er muligt at redde “klimaet”, og at det kun er et symptom på den “europæiske civilisations gift”. Han hævder, at den europæiske civilisation har spredt “grusomheder og vold” over hele verden i de sidste 600 år og bragt med sig “tortur, folkedrab, blodbad og lidelse”.

Han skriver, at Extinction Rebellion egentlig ikke handler om klimaet, men om det “dybere problem, der plager vores kultur”. F.eks. nævner han blandt andet ”hvid overherredømme, patriarkat og klasseskel – hvilket kan virke ironisk, da de fleste af netværkets deltagere er fra over- eller middelklassen.

KILDER:
SUMMIT NEWS
NYA TIDER
SAMHALLSNYTT


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Krautling says:

  “Extinction Rebellion” giver lige pludselig mening, hvis man begynder at tænke i Newspeak.. De gør oprør for at blive udryddet, og det har nul og niks med klimaet at gøre – som forøvrigt har det ganske fint. Miljøet, derimod, har det knapt så godt, men det giver de ikke en skid for, i og med, at de aldrig kritisere brune lande for deres umådelige svineri.

  Det hele handler om at udrydde hvide mennesker.

  Nok hader jeg jøder og de brune, men der er én gruppe, jeg hader endnu mere – og det er alle forræderne – fordi uden dem, ville de andre aldrig have en chance for at æde sig ind på os.

  Vores “kultur” (eller mangel på samme) er syg, og der skal helt andre boller på suppen. De fleste på højrefløjen er lige så syge. De tror, at hvis bare vi får styr på indvandringen, så skal det hele nok gå, fordi vi har jo frikadeller, bøsse/pædoparader og økonomisk vækst. Men de kunne ikke tage mere fejl. Vi er, som civilisation, svage, fordi vi har mistet vores idealer og glemt fortidens dyder. Vi har mistet kontakten med naturen, som er vores eneste sande moder. Det er så trist.

  Man kan knapt bebrejde jøder og de brune, fordi de følger såmænd blot deres naturlige, parasitiske instinkter – det er “os selv” (ikke os, altså dig og mig, men vores samfund/kultur/folk generelt), der er noget galt med. Disse mellemøstlige kakerlakker havde aldrig haft en jordisk chance for at nedbryde os, hvis vi havde været stærke fra start.

  Vores civilisation var syg før deres hærgen begyndte – de så blot deres snit, og det må man da i det mindste respektere dem for. De har noget, som vi desværre kun pt. kan beundre. Sørgeligt, sørgeligt og atter sørgeligt. Men det kan og vil ændre sig.


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //