Film: Homolobbyens seksualisering af børn

HOMOLOBBYEN: Den britiske nationalist Mark Collett taler i denne film om, hvordan homolobbyen, i samarbejde med massemedierne, seksualiserer børn.

YouTube-profilen Mark Collett afslører hvordan homolobbyen, med hjælp af skruppelløse kulturmarxister i medierne, forsøger at normalisere pædofili ved at udnytte forvirrede børn.

Se klippet her:

Læs også:
Nordisk homolobby, Axel Axgil og koblinger til pædofili


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Dybt sygt – og mange mennesker er så hjernevasket, at de ikke kan se det forkerte i det. Her snakker jeg ikke om dem, der aktivt deltager i hjernevaskningen, men derimod helt “almindelige” mennesker, der sidder derhjemme i stuerne og tænker; “Nå, jamen det er da dejligt, at de lader deres børn vælge”, helt uden at have den fjerneste anelse om, hvad der egentlig foregår.

  Læste lige denne artikel på DR tidligere. København skal åbenbart være homohovedstaden i Europa.

  https://www.dr.dk/nyheder/regionale/hovedstadsomraadet/koebenhavns-kommune-vil-vaere-en-mere-lgbt-venlig-storby

  • Ja, i bogstaveligste forstand sygt.
   Sygeliggjorte og demoraliserede slaver er som bekendt kontrollerbare slaver.
   Problemet er at gennemsnitslemmingen ikke bare har globalkapitalismens propagandaskærme i overstørrelse installeret i hjemmet, men bærer trådløst zog-opkoblede mini-udgaver med sig rundt dagen lang.
   Jeg har endnu ikke set eller hørt en folketingspolitiker for alvor kritisere tvangsdigitaliseringen, såsom eksempelvis de spændende 5G-planer, hvis indbringende (for aktionærerne) fortræffeligheder finanskapitalisterne og deres lakajer ustandseligt plaprer løs om i systemmedierne.
   Det virker unægteligt som om politikerne på tinge er enige på alle de afgørende punkter: antiracisme; homodagsorden; ubegrænset tillid til big-pharma og big-tech samt fuldkommen ukritisk holokaust-mytologisering og fastfrossen skabelontænkning mht alt der omhandler Anden Verdenskrig.


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //