Hundredvis af lastbilchauffører er kørt på tværs af Canada i vaccinestrejke

VACCINESTREJKE: I protest mod Canadas hårde restriktioner er landets lastbilchauffører kørt på tværs af Canada for at lave blokader og strejke over vaccinetvang.

Canadiske lastbilchauffører er kørt på tværs af det nordamerikanske land til hovedstaden Ottawa i protest mod et vaccinationskrav til lastbilchauffører, der passerer internationale grænser.

Siden 15. januar har lastbilchauffører måttet være i karantæne i 15 dage, når de krydser grænsen til USA, hvilket har gjort deres arbejde stort set umuligt, da titusindvis af lastbiler krydser grænsen flere gange om dagen. Amerikanske chauffører må ikke længere køre ind i Canada med deres transporter.

Der forventes nu mangel på alle mulige forbrugsvarer i landet. Herunder medicin og mad. I vintermånederne består en stor del af Canadas fødevareforsyning af import.

Endvidere mangler transportbranchen i landet ca. 18.000 chauffører. Både uvaccinerede og vaccinerede lastbilchauffører deltog i protesterne sammen.

De lastbiler, der fortsætter med at køre, vil også blive forstyrret, når protesterende chauffører blokerer motorveje, hvorfor problemerne kan blive rigtig store, ræsonnerede Rick Wall, direktør i transportfirmaet Winkler Man Trucking Firm.

Protesterne er planlagt på sociale medier som Twitter, som du kan se et eksempel på herunder:

 

Læs også:
Opfinder af mRNA-teknologien: »COVID-vacciner kan permanent skade børns hjerner, hjerter og immunsystem«

Kilder:
DR

 


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Respekt for frihedskæmperne!


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //