Opfinder af mRNA-teknologien: »COVID-vacciner kan permanent skade børns hjerner, hjerter og immunsystem«

CORONAVACCINE: Opfinderen af ​​mRNA-teknologien, som Pfizer-vaccinen er baseret på, holdt søndag en tale under en massedemonstration mod obligatorisk vaccination i Washington DC. I sin tale udsendte han en kraftig advarsel mod coronavaccinerne.

I Washington DC blev der sidste søndag afholdt en massedemonstration mod vaccinetvang, Defeat the Mandates Rally, hvor en række læger og eksperter også deltog. Blandt dem var opfinderen af ​​mRNA-teknologien, Dr. Robert Malone, som i sin tale udsendte en kraftig advarsel til forældre, der overvejer at få deres børn vaccineret.

Malone advarede om, at de kontroversielle coronavacciner kan forårsage permanent skade på børn, og opfordrede forældre til at blive informeret om risiciene, før de træffer en sådan beslutning for deres barn.

Som forælder, de som er forældre eller kommende forældre, er det i sidste ende dit ansvar at beskytte dine børn. Hvis de tager skade af disse genetiske vacciner, er det dig, der skal tage dig af dem. Og du vil bære den byrde resten af ​​dit liv, og deres. I gennemsnit vil mellem 1 ud af 2.000 og 1 ud af 3.000 børn, der modtager disse vacciner, på kort sigt blive indlagt med vaccine-induceret skade. Kun over tid vil vi vide, hvilke langsigtede skader der kan opstå for disse børn.

Vaccinerne beskytter ikke vores børn mod at blive smittet med Omikron. De forhindrer ikke smittede børn i at smitte andre. Derimod er medicinalvirksomheder og myndigheder næsten fuldstændigt beskyttet mod den skade, som disse produkter kan forårsage.

Hvis dit barn tager skade af disse vacciner, vil du stå alene med både sorgen og omsorgsbyrden. Disse genetiske vacciner kan skade dine børn.

De kan skade hjernen, hjertet, immunsystemet og evnen til at få børn i fremtiden. Mange af disse skader kan ikke repareres. Så jeg beder dig om at blive informeret om mulige risici. Dine børn kan tage skade af disse eksperimentelle produkter.

Se video af talen herunder:

Læs også:
mRNA-teknikkens opfinder lukket ned på Twitter pga. vaccinekritik
Forsker advarer: alvorlig underrapportering af bivirkninger og dødsfald forårsaget af coronavacciner
Storfarma-virksomheder vil ikke blive holdt ansvarlige for bivirkninger af Covid-vaccine

Kilde:
National File


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //