Hviderussiske soldater tvinger migranter ind i Polen

MASSEINDVANDRING: Et stort antal illegale ikke-europæiske indvandrere er blevet tvunget til at marchere mod den polske grænse af hviderussiske soldater.

Illegale ikke-europæiske migranter marcherer mod den polske grænse.

Nordfront blev søndag informeret om at Hviderusland forsøger at sende tusindvis af ikke-europæiske og illegale indvandrere ind i Polen. En kilde Nordfront har talt med fortæller, at det kan dreje sig om ca. 30.000 indvandrere.

Videoer distribueret på Telegram viser blandt andet, hvordan migranterne overnattede i skoven i telte, som de har modtaget fra den hviderussiske hær. Venstrefløjsekstremister, såvel som polske patrioter og fodboldhooligans, rygtes at være på vej til grænsen. Venstreekstremister for at hjælpe med at smugle udlændinge ind i Polen og derefter videre til Vesteuropa, de andre grupper for at vise, at besættelsesmagten ikke er velkommen, samt for at konfrontere de venstreekstremistiske menneskesmuglere.

En tysk NGO skal have tilbudt at køre de illegale immigranter fra Polen til Tyskland med bus, men Tysklands indenrigsminister skal have sagt nej til dette, da det er strafbart at smugle ukendte personer ind i landet.

De seneste videoer på Telegram viser, hvordan hviderussiske og polske soldater står på hver sin side af et grænsehegn, og hvordan de maskerede hviderussiske soldater forsøger at skubbe migranterne gennem hegnet og forhindre dem i at vende tilbage til Hviderusland.

En anden film viser hundredvis af migranter, der marcherer langs vejen til den polske grænse.

Læs også:
Polens grænse til Hviderusland forsøgt stormet af »asylansøgere«


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //