Joe Rogan tror, at Patriot Front består af føderale agenter

USA: I søndags blev der gennemført en aktion af Patriot Front i Washington. Joe Rogan, der driver verdens mest populære podcast, har dog en mistanke om, at det hele var iscenesat af føderale agenter, fordi deltagerne bar ensartet tøj og ikke var overvægtige.

Joe Rogan.

Nordfront rapporterede mandag om den amerikanske Patriot Fronts (PF) aktion i USA’s hovedstad, Washington. Organisationen mobiliserede omkring 200 nationalister for at marchere gennem byens gader med henblik på at skabe opmærksomhed omkring udskiftningen af befolkningen og de konstante angreb mod amerikanske familier.

En person, der dog ikke tror på, at PF-medlemmernes motivation skyldes deres sag, er Joe Rogan, værten for den utroligt populære podcast The Joe Rogan Experience (JRE). Han fremfører i stedet idéen om, at føderale agenter gennemførte marchen. Rogan kommer dog ikke med eventuelle bagvedliggende årsager eller motiver til, at dette skulle være tilfældet.

– Har du nogensinde set nogen, der ser mere ud som føderale agenter end disse?, sagde Rogan om PF’s medlemmer i mandagens afsnit af JRE.

Tøj og god fysik forvirrer

Rogan bemærker også, at PF’s aktivister bar ensartet tøj og ikke var overvægtige. Ifølge Newsweek er det netop på grund af dette, at han drager konklusionen, at “deltagerne så mistænkelige ud for at være hvid magt-tilhængere”.

– Se på de her fyre, hvor er alle de overvægtige, hvordan kan det være, at de alle har ens tøj på?, spurgte Rogan sig selv.

Forvirringen øges yderligere, når han overvejer de ens farver på PF-medlemmernes bukser:

– Hvordan kan de alle have uniformerede beklædningsgenstande på? De har alle stort set samme farve bukser, meget lidt variation, udbrød værten.

Tøjet, de bar, var hovedsageligt cargobukser, “chinos” og mørkeblå skjorter. Aktivisterne eller ledelsen fra Patriot Front har ikke afsløret, hvordan de har skaffet de næsten identiske tøjstykker.

Et bud på dette kan være den amerikanske detailhandelskæde Walmart, der har utallige modeller af både skjorter og bukser, der sandsynligvis ville have passet ind i blandt de “uniformerede beklædningsgenstande”.


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //