Jødisk lægemiddelfamilie sagsøges – forårsagede narkotikafolkemord blandt hvide

FOLKEMORD: Den jødiske Sackler-families virksomhed Purdue Pharma står bag opioidlægemidlet OxyContin, der har forårsaget tusindvis af hvide menneskers død i USA. Nu bliver familien sagsøgt af hundredvis af amerikanske kommuner og indianerstammer.

FAKTA: Opioider

Opioider er en samlet betegnelse for en gruppe substanser med morfinlignende effekt. De kan inddeles i tre hovedkategorier: opiater (som udvindes af opiumvalmuer), semisyntetiske og syntetiske opioider. Substanserne bruges ofte inden for sundhedsvæsnet til smertelindring, men kan også give en stærk eufori og er enormt afhængighedsskabende, hvilket er grunden til at misbrug af substanserne er almindeligt. Eksempler på opioider er heroin, morfin, kodein, tramadol, fentanyl og oxycontin.

Kilde: Wikipedia

Nordfront har tidligere rettet søgelyset mod opioidepidemien, som har hærget blandt hovedsagligt hvide mennesker. Det er lægemidlet OxyContin, der primært er blevet ordineret i store mængder til smertelindring – et stof, der i princippet kan beskrives som heroin i tabletform, men som markedsføres som en harmløs og effektiv behandling af smerte og ømhed.

Stærke smertestillende midler bliver normalt brugt til kortere behandlinger af akut smerte, eller i livets slutfase, for eksempel til kræftpatienter. Men efter en intensiv lobbykampagne rettet mod læger i 2000’erne lykkedes den jødiske familie Sackler – der ejer Purdue Pharma – at gøre det acceptabelt at bruge OxyContin til også mildere ømhed og langtidsbehandlinger af smerte.

Allerede i 2015 døde flere mennesker i USA af overdoser end af skydevåben, hvor opioider dominerede som dødsårsag. Det dødelige opioidmisbrug er også en bevist bidragende faktor til at flere hvide dør end der fødes i 17 amerikanske stater, da medicinen primært markedsføres for hvide.

I dag dør mere end 50.000 mennesker af opioidoverdoser hvert år og overrepræsentationen af ​​hvide blandt dødsfaldene er så stor, at selv den amerikanske sundhedsforskningsenhed NIH har reageret.

Men nu bliver Sackler-familien, der har tjent milliarder på milliarder på opioidepidemien, sagsøgt. Ifølge Fria Tider har overskuddet gået til luksusforbrug og reel behandling i Israel.

Snød læger og patienter
Ifølge søgsmålet mod Sackler-familien, som over fem hundrede byer, kommuner og indianerstammer står bag, har man bevidst vildledt både læger og patienter om farerne ved OxyContin. Disse ønsker ikke kun at holde Purdue Pharma ansvarlig for dødsfald og lidelser forårsaget af OxyContin, men udpeger også otte medlemmer af Sackler-familien, som bør holdes personligt ansvarlige.

The Guardian har rapporteret, at Sackler-familien i starten af ​​OxyContin-lanceringen i 1990’erne forudså, at stoffet ville slå alle konkurrenterne af banen og skabe en «storm af recepter».

– Receptstormen vil være så dyb, tæt og hvid, skulle et af ​​de jødiske familiemedlemmer angiveligt have sagt.

Ud over den ovennævnte retssag har staten Massachusetts – som blev hårdest ramt af opioidepidemien – tidligere rejst et søgsmål mod Purdue Pharma. Ifølge søgsmålet har selskabets nuværende vicepræsident Richard Sackler opfordret selskabsrepræsentanterne til at råde læger til at ordinere den højeste dosis OxyContin, da det var mest rentabelt.

The Guardian skriver:

«OxyContin blev en af de mest dødbringende lægemidler nogensinde», står der i søgsmålet. Man anklager selskabet for at vildlede læger og patienter «for at få flere og flere mennesker til at tage deres farlige medicin» og «vildledte dem til at anvende højere og mere farlige doser […] I toppen af Purdue har en lille gruppe chefer ledt bedrageriet og scoret millioner af dollars», står der videre i søgsmålet.

Kilder:
Fria Tider
NIH
The Guardian
Fria Tider

Relaterede artikler:
Jødisk pillefamilie vildledte læger – ville sælge afhængighedsskabende lægemiddel
Medikamenter skal få os til at acceptere folkemordet


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Jews gonna Jew.

 • Så kan vi jo spekulere over hvorfor der ikke er nogen omtale af sådan en kæmpeskandale i medierne.

  Det skulle vel ikke hænge sammen men at 95% af vestlige medier,er ejet/kontrolleret af jøder?

 • Dissident Daisy says:

  Poisoning the white goy … Not even suprised!!


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //