Jødisk magtnetværk laver en guide til at “stoppe antisemitisme”

JØDISK MAGT: Et jødisk magtnetværk har offentliggjort et katalog over politiske forslag om, hvordan man stopper “antisemitisme”. Kataloget indeholder 19 forslag til forskellige handlinger, som de vil have lande, organisationer og virksomheder til at gennemføre for at fremme jødiske interesser.

I november blev der udgivet et katalog med politiske forslag om, hvordan “antisemitismen” skal stoppes. Kataloget har fået sin titel af en international konference kaldt “An End to Antisemitism!”, som blev afholdt i februar i år, og kataloget beskrives som resultatet af denne konference, organiseret af European Jewish Congress i samarbejde med en række universiteter:

Based on the contributions of participants to the international conference “An End to Antisemitism!”, Vienna, February 2018, organized by the European Jewish Congress, New York University, Tel Aviv University and the University of Vienna.

I en pressemeddelelse om præsentationen af kataloget kaldes kataloget en “vigtig vejledning i kampen mod antisemitisme”. Kataloget indeholder 19 artikler om forskellige handlinger, som de vil have lande, organisationer og virksomheder til at gennemføre for at fremme jødiske interesser. Nedenfor er nogle af punkterne fra kataloget:

Bekæmpelse af antisemitisme bør indarbejdes i lovgivningen i hvert land på en uigenkaldelig måde, helst inden for dens forfatning.

Lovgivere skal skabe en retlig ramme for effektivt at bekæmpe antisemitisme. Med henblik herpå skal eksisterende love styrkes, og om nødvendigt skal der oprettes nye love for at bekæmpe antisemitisme.

Alle lande og internationale organisationer bør udpege en udsending til at bekæmpe antisemitisme.

Afhængigt af størrelse skal hvert land have mindst ét, om ikke flere selvstændige institutter til studier af antisemitisme.

Hvert land bør sponsorere kampen mod antisemitisme med 0,02% af dets årlige bruttonationalprodukt.

Hver gruppe, organisation eller institution bør bruge 1% af sit budget til at bekæmpe antisemitisme inden for sit eget område.

Virksomheder bør opfordres til ikke at gøre forretninger med lande eller organisationer, der støtter antisemitisme på nogen måde.

Den fulde liste over forslag findes HER!

Kilder:
Presentation of the Catalogue of Policies to Combat Antisemitism

Relaterede artikler:
Jødisk magt kontrollerer den angelsaksiske verden – Se Al Jazeeras seneste dokumentar


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Det er til at brække sig over! De vil bekæmpe sandheden ved at ulovliggøre krtik af jødisk politik og magt.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //