Jødisk WEF-rådgiver har en plan for »ubrugelige mennesker«

KUNSTIG INTELLIGENS: Den israelske filosof og professor Yuval Harari har en plan for, hvordan man skal håndtere de »ubrugelige mennesker«, som han forestiller sig snart vil være flere millioner.

Yuval Harari. Foto: Creative Commons Attribution 3.0.

Yuval Noah Harari, en israelsk »filosof«, professor ved Universitetet i Jerusalem og rådgiver for World Economic Forum (WEF), har en plan for dem, han beskriver som »en voksende klasse af ubrugelige mennesker«. I et nyligt foredrag om emnet havde han følgende at sige om sagen:

– Det muligvis største spørgsmål inden for økonomi og politik i de kommende årtier kommer til at handle om, hvad man skal gøre med alle de ubrugelige mennesker. Problemet er kedsomhed, hvad man skal gøre med dem, og hvordan de vil finde mening med livet, når de er mere eller mindre meningsløse, værdiløse. Mit bedste gæt er en kombination af stoffer og videospil.

De »ubrugelige mennesker«, som WEF-rådgiveren henviser til, vil være dem, der nægter at blive injiceret med kunstig intelligens-kapaciteter i de kommende årtier. Harari beskriver mennesker som »hackbare dyr«, og mener, at »masserne« »ikke ville have en stor chance« mod de store forandringer, selvom de skulle organisere sig, skriver National File.

Under foredraget, som langt fra er første gang, han behandler emnet, udtalte han, at verden er ankommet til en ny industriel revolution, der har sit udspring i kunstig intelligens:

– Men produktet denne gang bliver ikke tekstiler, eller maskiner eller køretøjer, eller endda våben, produktet denne gang vil være menneskerne selv. Vi lærer at producere kroppe og sind. Legemer og sind vil, tror jeg, være de to hovedprodukter af den næste bølge af alle disse ændringer.

Læs også:
The Great Reset og vejen videre
Dagens video: Klaus Schwab, Yuval Noah Harari og World Economic Forum
Dagens video: Hvordan World Economic Forum tilegner sig magt i verden

Kilder:
National File


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //