Jødiske ledere til Det Hvide Hus onsdag til konference om antisemitisme

JØDISK MAGT: Onsdag i denne uge inviterer Det Hvide Hus jødiske ledere til at holde en konference om at »konfrontere antisemitisme«.

Det Hvide Hus vil afholde en konference for jødiske ledere med det formål at gennemgå regeringens arbejde rettet mod antisemitisme og »hvordan vi [regeringen] kan arbejde sammen med jeres organisationer for at konfrontere væksten af ​​antisemitisme«, ifølge JewishInsider.

Invitationen siges at være blevet sendt ud af Shelley Greenspan, regeringens officielle forbindelsesled til det jødiske samfund, og højtstående embedsmænd i Det Hvide Hus siges at deltage. Konferencen vil blive ledet af vicepræsident Kamela Harris mand, Doug Emhoff, som selv er jøde.

Konferencen vil sandsynligvis blive afholdt i det mindste delvist som reaktion på rapkunstneren Ye’s (tidligere Kanye West) kontroversielle gæsteoptræden på Infowars, hvor han blandt andet udtrykte beundring for Adolf Hitler og benægtede Holocaust.

Dette vil være det tredje møde mellem jødiske grupper og Washington på en uge. Onsdag i sidste uge mødtes amerikanske lovgivere med repræsentanter fra ca. 17 forskellige jødiske grupper bag lukkede døre for at diskutere prioriteterne for den nyvalgte kongres.

Omkring samme tid fandt et andet møde sted ledet af senator Ben Cardin, som er jøde, med det formål at forbedre adgangen til og kommunikationen med regeringen og forskellige føderale retshåndhævende myndigheder for jødiske grupper såsom »Anti-Defamation League«.

Læs også:
Biden-administrationen bliver den mest jødiske nogensinde


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //