Kanye West kåret som årets antisemit

KULTUR: Kanye West er blevet kåret som årets antisemit af en obskur jødisk magtgruppe.

Den prisvindende musiker Kanye West, nu kendt som Ye, har vundet endnu en pris. Det er organisationen StopAntisemitism, der har tildelt den 45-årige »årets antisemit«, skriver TMZ og flere andre medier.

– Kanye bruger sin berømthedsplatform til at skubbe farlige antisemitiske teser om jøder og magt, og han nægter at stoppe. Hans fortsatte angreb og bigotte udtalelser har resulteret i forfærdelige antisemitiske handlinger fra hvide magtgrupper og andre grupper, der ønsker at skade jøder, sagde bestyrelsesformand Liora Rez.

De »rædselsfulde handlinger«, som Rez refererer til, ser ud til at være hvide nationalister i USA, der sætter bannere op med »Kanye har ret med hensyn til jøderne«.

De seneste måneder er Kanye blevet censureret fra sociale medier, fået sine aktiver frosset og kontrakter med blandt andet Adidas annulleret, fordi han kritiserer jødisk magt. Rapperen har også nægtet at lægge sig fladt ned, og afslørede i stedet i et interview med Alex Jones, at han godt kan lide Adolf Hitler og sætter spørgsmålstegn ved den officielle version af holocaust.

Kort efter forsøgte Gavin McInnes at »redde Kanye« men det interview endte også med, at Kanye sagde, at jøder ikke kan bestemme, hvilke mennesker han kan lide. Han sagde også, at jøderne skulle tilgive Hitler og »komme videre«, hvilket mange jøder åbenbart ikke bryder sig om at høre, da Holocaust er deres »krav på berømmelse« og fremmeste våben for at male sig selv som moralsk overlegne i forhold til andre mennesker.

Læs også:
Jøder fremsætter skjulte dødstrusler mod Ye i kølvandet på Infowars plot


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //