Kendishomo går til forsvar af børneprostitution

DEKADENCE: I et klip publiceret på Twitter kan man se den svenske homofile Alexander Bard, kendt som Idol-dommer, diskutere Jeffrey Epstein-skandalen. Ifølge Bard handler prostitution af mindreårige om, at »folk har det sjovt, når de er unge«.

Homoen og debatøren Alexander Bard. Foto: Julia de Boer / The Next Web, CC BY 2.0, via Wikimedia Commons.

I et klip publiceret på Twitter kan man se den homofile berømthed og debattør Alexander Bard diskutere forholdet mellem den pædofile jøde Jefferey Epstein og hans hjælper Ghislaine Maxwell.

Ifølge Bard var de to jødiske seksualforbryderes »adfærd« ikke blevet set som noget unormalt i 1970’erne.

– Men nu gik de i seng med nogle kvinder, der var under 18, en, der var helt ned til 14. Ok, og de havde sexfester og sådan noget, og nu er hele verden ked af, at rige mennesker udnyttede piger, der er blevet udsat for menneskehandel, siger Bard og fortsætter:

– Jeg er ikke så sikker på, at det var det, der skete.

Bard – der har gjort sig kendt i Sverige for sine kontroversielle udtalelser – siger, at når han »hører historier som denne«, plejer han at »tale med pigerne selv«. Ifølge Bard handler det i »langt de fleste tilfælde« bare om piger, der »hyggede sig, da de var små« og »blev betalt og sådan noget« for så at få en god uddannelse.

– Jeg kender drenge, der begyndte at sælge sex, da de var 11, og synes, det var det bedste, de har gjort, fortsætter Bard.

Fnisende forklarer Bard, at disse drenge så »endelig fik opmærksomhed«.

Præcis hvordan Alexander Bard er kommet i kontakt med 11-årige prostituerede drenge fremgår dog ikke.

Læs også:
Hvad er homolobbyen og hvorfor skal den bekæmpes?


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //