Kendt dansk læge og forsker kritiserer regeringens påbud om mundbind

CORONAKRISE: Kendt læge og forsker Peter C. Gøtzsche talte torsdag i morgentimerne direkte imod regeringens påbud om mundbind, kaldte direktøren for Sundhedsstyrelsen en løgner og krævede dokumentation for effekten af mundbind.

Torsdag morgen kunne TV2 News’ seere slå øjnene op til et interview med den kendte danske læge, dr.med., professor og forsker Peter C. Gøtzsche, som i morgentimerne fik lov at tale imod brugen af mundbind i det offentlige rum, et tiltag som for nyligt blev indført for at minimere spredning af Covid-19 i det danske samfund.

Nu kigger jeg jo på hvad videnskaben viser, og der er lavet en række undersøgelser af, om man kan forebygge influenzalignende sygdom, hvilket Corona jo er, med mundbind, og de har ikke kunnet vise nogen effekt af mundbind – og hvis der overhovedet er en effekt, så er den i bedste fald minimal… Hvis der er nogen der er bange for at blive smittede, så kan de da bare selv bære mundbind, men at forlange at alle os der er raske skal gøre det, det berettiger videnskaben ikke til, siger Peter C. Gøtzsche.

Senere i interviewet taler Peter C. Gøtzsche direkte imod direktør for Sundhedsstyrelsen, Søren Brostrøm, da han i et afspillet klip fortæller den danske befolkning, at der er rigelig dokumentation for, at mundbind virker, hvilket får Peter C. Gøtzsche til at sige, at Søren Brostrøm lyver.

Se hele klippet fra TV2 News her:


Problemer med at afspille? Se klippet på Bitchute!

Læs også:
Nyt udkast til epidemilov: Indespærring og tvangsvaccinering
Forsker bag studie om effekten af mundbind må ikke dele resultatet


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //