Landsdækkende aktion mod international folkefjendtlig mærkedag

AKTIVISME: Aktivister fra Den Nordiske Modstandsbevægelse gennemførte i weekenden en storstilet propagandaoffensiv i Århus, Odense og København mod globalistlakajernes fejring af FN’s Internationale Dag Mod Racisme.

Den globalistiske og anti-hvide organisation FN har hvert år afsat d. 21. marts som den internationale dag mod racisme, og derved optræder FN som en af de helt store spillere i kampen mod hvide mennesker og hvide menneskers ret til både at ytre sig kritisk mod masseindvandringen, kriminaliteten og de voldelige konsekvenser heraf, samt engagement i modstanden mod invasionen og kampen for ens eget folk.

I Danmark vil flere mindre organisationer og anti-hvide sammenslutninger fejre angrebet på hvide, hvides ytringsfrihed og hvides undergang, ved at demonstrere i flere danske byer. De anti-hvide globalistlakajer demonstrerer blandt andet imod »diskriminationen af immigranter«, »intolerance« og »hadefulde ytringer mod minoriteter og immigranter« og søger derved at vanskeliggøre det for hvide, at italesætte den støt stigende racefremmede tilstedeværelse i hvide lande, herunder Danmark.

»Diskrimination« af immigranter er en naturlig nødvendighed, hvis man kærer sig om sit eget folks fremtid. Immigration er ikke en menneskeret!

»Intolerance« er den naturlige reaktion på årtiers masseindvandring, som har ført med sig overordentlig grov kriminalitet, mord, vold, ydmygelses- og voldtægtskultur, såvel som lagt kæmpe pres på samfundsøkonomien og placeret den etniske dansker som minoritet om blot få generationer. Enhver rask person ville være intolerant overfor en gruppe af fremmede som truer hans kære.

»Hadefulde ytringer mod minoriteter og immigranter« er blot sandheder om minoriteter og immigranter, som den politisk korrekte og anti-hvide del af samfundet ikke bryder sig om at høre. Danmark er skabt af hvide mænd og kvinder, som har blødt, svedt, levet og døet for at opbygge og forsvare dette territorium, og Danmark skal fortsat være et hvidt territorium! Kritiske, endda hadefulde, ytringer mod en fjendtlig besættelsesmagt er tegn på en persons fællesskabsånd og hans naturlige forstand.

Tusinders modstand mod den racefremmede invasion forsvinder ikke blot ved at forbyde deres ytringer!

 

LÆS OGSÅ:
Danmark drukner i masseindvandring og multikultur

 

Den Nordiske Modstandsbevægelse er de frie hvides kampbataljon og den eneste politiske organisation i Danmark, som bekæmper masseindvandringen ud fra en naturlig verdensanskuelse.

Derfor var Modstandsbevægelsens aktivister fra hele landet på aktion i dagene op til globalistlakajernes demonstrationer i Århus, Odens og København. I alle byerne blev plakater ophængt, ligesom der blev opsat bannere ved indfaldsvejene til byerne og på andre udvalgte steder, blandt andet på selve FN-bygningen i København.

Hvide racebevidste nationalsocialister hører globalistlakajernes ønske om mangfoldighed, og minder alle om, at en raceblandet befolkning, er alt andet end mangfoldig.

Frie hvide nationalsocialister hører globalistlakajernes krav om politisk korrekthed og ensretning, og pointerer, at racemæssig lighed er en falsk påstand.

Stolte hvide nationalsocialister hører globalistlakajernes anti-hvide slagord, og opfordrer enhver arier til at elske sit eget folk.

 

Se udvalgte billeder fra aktionen nedenfor:

København

 

Århus

 

Odense

 

Tag del i kampen!

Kontakt Modstandsbevægelsen i dag.


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Stærkt arbejde!

 • Mikkel Pedersen says:

  Det ser godt ud folkens. Det er vigtigt at kommunikere at nogen kæmper imod! Hil sejr!

 • god stil at lave sådan en aktion på FN dagen mod racisme

 • SnëakyMilits says:

  God aktion!

 • Ser godt ud


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //