Danmark drukner i masseindvandring og multikultur

AKTIVISME: Danmark drukner i masseindvandring og multikultur, så aktivister fra Rede 3 affyrede i weekenden nødraketter ind over Århus.

Ser man sig om i Danmark anno 2021, ser man tydeligt konsekvensen af de sidste flere årtiers masseindvandring. Bykernerne bærer deres tydelige præg af multikulturen, de tildækkede araberkoner og højtråbende indvandrerdrenge kan end ikke af den mest snævertsynede overses. De danske smørrebrøds-forretninger er for længst borte og skal man have sig et måltid mad på farten gennem byen, må man i langt de fleste tilfælde putte penge i lommen på den racefremmede indehaver af en pizza- eller shawarmashop. Selv de multikulturelle supermarkeder etablerer sig på dansk grund i en udvikling som langsomt men sikkert gør Danmark fuldstændig kosher og halal – selv ude i de mindre landsbyer.

I mødet med mennesker i det offentlige rum ser man også multikulturens vansirede ansigt. De fremmede styrer byerne med hård hånd og aggressiv adfærd. Danske unge falder bytte for racefremmede gerningsmænds gaderøverier og overfald, hvide kvinder jages som voldtægtsvildt og den generelle kriminalitetsstatistik er overrepræsenteret af ikke-vestlige indvandrere.

Danmark drukner i masseindvandring og multikultur og derfor sendte aktivister fra Den Nordiske Modstandsbevægelse i weekenden nødraketter ind over Århus.

Se video fra aktionen nedenfor:

Danmarks Statistik udgav så sent som i december 2020 sin rapport Indvandrer i Danmark, som tydeligt viser, at masseindvandringen er en tikkende bombe!

Som en mildere, men dog negativ, konsekvens af masseindvandringen viser Danmarks Statistiks rapport at nationens kundskabsniveau daler i takt med at andelen af ikke-vestlige indvandrere øges, da både første-, anden- og selv tredjegenerationsindvandrere fra ikke-vestlige lande præsterer væsentlig dårligere i grundskolens afgangsprøver end danskere.

Dertil kommer det økonomiske aspekt ved, at stort set størstedelen af de ikke-vestlige indvandrere forsørges af det offentlige. For at opliste rapportens top 3 over andelen af mænd på offentlig forsørgelse opdelt efter oprindelsesland, ligger libanesiske indvandrere i top med 55 % på offentlig forsørgelse, irakere med 54 %, og somaliere med 53 %. Værre står det til med de racefremmede kvinder i Danmark, hvor syriere topper med 76 % på offentlig forsørgelse, libanesere med 70 %, og somaliere med 68 %.

Danmark drukner i masseindvandring og multikultur og det eneste racefremmede indvandrere gør bedre end hvide danskere, er at begå kriminalitet.

Danmarks Statistik tager eksempelvis udgangspunkt i generation 87´, hvor 44% af alle indvandrere fra ikke-vestlige lande havde fået en eller flere domme for overtrædelse af straffeloven, før de blev 32 år. For ikke-vestlige efterkommere var tallet på 38%, mens den for danskere var på 18%. Ser man i stedet på den yngre generation 97’, havde 7% af danskerne minimum én dom for brud på straffeloven, inden de fyldte 22 år. Samme tal for ikke-vestlige indvandrere lå på 20%, og for ikke-vestlige efterkommere på 21%.

Denne kriminalitet overrepræsenteret af racefremmede dækker blandt andet over forrige års serier af ydmygelsesvold begået mod unge danske drenge, voldtægtsepidemien og narkotikahandel.

Danmark drukner i masseindvandring og multikultur og det er et spørgsmål om liv eller død!

Dog blegner masseindvandringens påvirkning af samfundet og folks generelle dalende tryghed i forhold til den irreversible konsekvens af fortsat indvandring, som vil betyde, at hvide mennesker bliver minoriteter i deres egne lande, og på sigt vil uddø som race.

Ser man ud i verden til eksempelvis USA og Storbritannien, hvor der er lavet befolkningsfremskrivninger, finder man, at hvide i Storbritannien vil være en minoritet om 39 år, og hvide i USA om blot 24 år. En ældre og forsigtig dansk fremskrivning findes også, som viser, at hvide danskere vil være en minoritet i Danmark om blot et par generationer.

Befolkningsudskiftningen er en realitet og det synes åbenbart for verdens jødiske serie- og filmindustri, som mere end én gang har lanceret nyproduktioner af klassiske fortællinger, hvor rollelisterne er blevet stadigt mere sorte.

Multikultur er det anti-hvide tankesæt og globalistiske jøder er aldrig tøvende med at puste til den anti-hvide steppebrand og udnytte den til deres egen verdenszionistiske vindings skyld.

Danmark drukner i masseindvandring og multikultur og der skal mere end blødsøden parlamentarisme til at redde os.

Den Nordiske Modstandsbevægelse vil øjeblikkeligt sætte en stopper for masseindvandringen og påbegynde repatrieringen af størstedelen af alle, der ikke er Nordeuropæere eller af nær beslægtet oprindelse, og med alle nødvendige midler arbejde for at genvinde magten fra den globale zionistiske elite der økonomisk og militært har besat en større del af vores verden og promoveret samfundsnedbrydende ideologier som liberalisme og kulturmarxisme.

Den Nordiske Modstandsbevægelsen er den eneste kraft, som på sigt kan genrejse folket og sikre dets fortsatte eksistens med egen kultur på eget territorium.

LÆS OGSÅ:
Modstandsbevægelsens politiske manifest

Relaterende artikler:
Vred jødinde erkender, at jøder betragter europæere som deres fjender
Coca Cola’s krav til deres ansatte: »Vær mindre hvide!«
Kontrajihadister har haft frit spil i det offentlige rum i årtier – hvad har de udrettet?
Dagens video: «Antiracisme» er kun et kodeord for Anti-hvid
Shell Oil opmuntrer til anti-hvid diskriminering
H&M lancerer ny anti-hvid reklamekampagne
PayPal bedriver systematisk racisme mod hvide mennesker
Cambridge University forsvarer: «Hvide liv betyder ikke noget»
Jøden og kulturmarxisten Noel Ignatiev død – ville udrydde den hvide race


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • SOS til befolkningen
    Det er på tide at vi rejser os

  • Proudwhiteboy says:

    Lad os ikke glemme homoseksualitet. Det laver vores børn til svage feminiserede mænd, som ikke kan forsvar sig selv.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //