Lavrov: »Den totale krig fører ikke derhen Vesten tror«

KRIGSRETORIK: I en tale før weekenden vendte Ruslands udenrigsminister tilbage til en velkendt anklage mod den vestlige verden for at have »erklæret en total hybridkrig mod Rusland« – en krig hvis konsekvenser »ingen vil slippe udenom«.

Ruslands udenrigsminister Sergej Lavrov. Foto: Skærmdump Youtube.

Allerede i marts beskrev Ruslands udenrigsminister Sergej Lavrov den »totale krig«, som han mener, at Vesten har startet mod Rusland. Fredag ​​vendte han tilbage til emnet under en tale ved et møde med det russiske udenrigsministerium og Forsvarspolitisk Rådsforum (SVOP).

Ifølge Lavrov har den vestlige verden erklæret en »total hybridkrig« mod Rusland og tyr til »åbent røveri« og »statspirateri«.

»Alle uden undtagelse« vil opleve »konsekvenserne af denne krig«, advarede han og tilføjede:

– God politisk etikette, anstændighed, regler og juridiske normer forkastes simpelthen, nedlukningskulturen anvendes på alt russisk, alle fjendtlige handlinger mod vores land er tilladt – inklusive direkte røveri, sagde han og fortsatte med temaet »forudsigelighed«:

 

Modparten er irrationel – handler i det lange løb mod egne interesser

– De fjendtlige skridt, som det kollektive Vesten har taget over for Moskva i de seneste uger, har fuldstændig undermineret deres eget ry som en forudsigelig partner, forklarede Lavrov og tilføjede:

– Sådanne handlinger fører os kun tættere på fremkomsten af ​​en virkelig multipolær verden, da ikke kun Rusland, men også mange andre lande, nu bliver mindre afhængige af den amerikanske dollar, såvel som vestlige teknologier og markeder – de ønsker ikke længere at risikerer at blive udsat for vestlig pirateri, sagde udenrigsministeren, der også forudsagde en ændring i verdensøkonomien:

– Jeg er sikker på, at en konsekvent demonopolisering af verdensøkonomien ikke vil lade sig vente til en fjern fremtid.

Læs også:
Lavrov: »Atomkrig har ingen vinder«
Lavrov: Rusland forsøger at afslutte USA’s verdensherredømme

Kilder:
Nordfront
Reuters


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //