Lederen af jødisk investeringsvirksomhed vil afløse Merkel

JØDISK MAGT: Kansallinen Vastarinta skrev i sidste uge, at den globalistiske jødiske investeringsvirksomhed BlackRock i Tyskland har været underlagt politiets undersøgelse. Der er nu en vis drama, da BlackRocks tyske formand vil overtage CDU efter forbundskansler Angela Merkel går af.

BlackRock er et firma, hvis navn næppe ses i avisoverskrifterne af almindelige mennesker. Ikke desto mindre er selskabets politiske indflydelse høj i både Europa og USA. BlackRock har nemlig vokset sig større end selve Tysklands økonomi. Baggrunden for den stærke vækst er den internationale finanskrise, som koldblodigt blev udnyttet. BlackRock er målt i aktiver i Europas største kapitalforvaltningsselskab.

Under ledelse af jøden Laurence Fink har BlackRock brugt sine aktiver og politisk indflydelse til at drive politiske projekter, der er skadelige for hvide mennesker, såsom “multikulturalisme”, homolobbying og afskaffelse af privatpersoners ret til eje våben.

Nationalister fokuserer ofte udelukkende på jøden George Soros og lignende verdenskendte samfundspersoner. I det lange løb er dette skadeligt, fordi blodsugende aktørere som det jødiske BlackRock, som agerer i baggrunden, er mindst lige så farlige fjender som Soros, som trives på forsiderne.

Anklageren i Tyskland beordrede BlackRocks München-kontor ransaget, for at undersøge tilfælde af omfattende skattefusk, der involverede flere globalistiske finansielle virksomheder. Ifølge anklageren er der tale om et alvorligt bedrageri.

Man mistænker, at finanseliten i Tyskland deltog i et tiårigt skattebedrageri, som anslået kostede EU-borgere snesevis af milliarder euro. Sagen er blevet kaldt for den tyske histories “største skatteskandale”.

Blodsugerne røvede almindelige borgere ved at fabrikere falske skattefradragsansøgninger, som havde med udbytter at gøre, hvilke de i virkeligheden ikke betalte skat af. Ofrene for bedrageriet var derfor ærlige tyske skatteydere, hvis penge blev stjålet af den finansielle elite.

Friedrich Merz.

Ransagelsen hos BlackRock fandt sted på et ubehageligt tidspunkt for Friedrich Merz, den tyske formand for afdelingen. Merz er en politisk broiler, der siden ungdommen har tilhørt kristendemokraterne (CDU) og som vil overtage partiet, når Merkel går af.

Ud fra globalisternes synspunkt ville Merz være en yderst behagelig mand til at videreføre Merkels arbejde. Udover at arbejde for jødiske BlackRock har han ledet organisationen Atlantik-Brücke, som støtter styrkelsen af det særlige forhold mellem USA og Tyskland. Amerikanerne har besat Tyskland siden udgangen af Anden Verdenskrig for at sikre, at tyskerne aldrig igen bliver nationalsocialister, men i stedet stemmer på liberale, zionister og multikulturalistiske partier.

Merz er også en hengiven tilhænger af EU og NATO – “en helt igennem overbevist europæer og transatlantist”, ifølge ham selv. Ifølge organisationen LobbyControl er der en betydelig risiko for korruption i forbindelse med Merzs politik, da han aktivt forsøgte at skjule sine finansører for offentligheden.

Oprindeligt publiceret på Vastarinta
https://www.vastarinta.com/juutalaisen-finanssiyhtion-johtaja-pyrkii-angela-merkelin-seuraajaksi/

Relaterede artikler:
Jødisk magt kontrollerer den angelsaksiske verden – Se Al Jazeeras seneste dokumentar


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //