Liz Truss bliver ny premierminister i Storbritannien

STORBRITANNIEN: Krigsmageren og zionisten Liz Truss er blevet valgt som ny leder af Tory-partiet. I morgen overtager hun premierministerposten fra Boris Johnson.

Den nye premierminister i Storbritannien Liz Truss. Foto: UK Government/flickr (CC BY-NC-ND 2.0).

Mandag stod det klart, at udenrigsminister Liz Truss tiltræder som premierminister efter den skandaleombruste Boris Johnson, der i sommer blev tvunget ud af sit eget parti. Nu er hun blevet valgt som det konservative partis nye partileder.

– Liz Truss fik 81.326 af stemmerne, mens Rishi Sunak har fået 60.399. Derfor er Liz Truss blevet valgt til partileder, meddelte Graham Brady, formand for 1922-udvalget, den konservative gruppe i parlamentet.

I sin tid som udenrigsminister har Truss markeret sig som en ihærdig fortaler for militant globalisme, krigen i Ukraine og jødisk magt. For nylig erklærede Truss, at hun er parat til at bruge atomvåben for at nå sine mål.

– Det er en pligt for en statsminister, forklarede Truss.

Liz Truss bliver Storbritanniens tredje kvindelige premierminister efter Margaret Thatcher og Theresa May.


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Vores demokrati virker ikke længere says:

    De byttede en zionistisk dukke ud med en anden. Næste gang der er valg kan de så vælge mellem en zionistisk dukke for de konservative eller en zionistisk dukke fra labour. Jeg elsker demokrati. Og se alle de valg :O


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //