Liz Truss klar til at bruge atomvåben til at løse konflikter

MILITANT GLOBALISME: Den britiske udenrigsminister Liz Truss siger, at hun er klar til at bruge atomvåben til at »løse konflikter«, selvom det betyder »global udslettelse«. Ifølge Truss er det »en vigtig pligt for en premierminister«.

Den britiske udenrigsminister Liz Truss er favorit til at tage over som premierminister. Foto: UK Government/flickr (CC BY-NC-ND 2.0)

Den britiske udenrigsminister Liz Truss er favorit til at tage over som premierminister efter Boris Johnsons skandaleombruste fratræden. Som udenrigsminister har Truss gjort sig berygtet som en endnu værre krigsmager og zionist end Boris Johnson.

Under en høring af journalist John Pienaar blev hun spurgt, om hun ville være parat til at tage den svære beslutning om at bruge atomvåben, selvom det betød »global udslettelse«.

Pienaar siges at have tilføjet, at han selv følte sig »fysisk syg« ved tanken om at gøre sådan noget, men på spørgsmålet om, hvordan Truss havde det med det, svarede hun:

— Jeg synes, det er en vigtig pligt for en premierminister, og jeg er klar til at gøre det.

Britiske Mirror, der beretter om hændelsen, skriver, at udenrigsministerens svar kom med et »følelsesløst udtryk«. Truss har også under sin kampagne for at blive valgt som den nye Tory-leder slået til lyd for, at Storbritannien skulle begynde at bruge sine atomvåben som et afpresningsmiddel.


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //