Magtfuld psykologiorganisation: «Traditionel mandighed er skadelig»

KULTURMARXISME: Den magtfulde organisation «American Psychological Association» hævder, at mandighed er skadelig. De vil fremover arbejde for at ændre verdens mænd, for at kunne «forandre verden».

I midten: feministen Cyntia D. Belar; til højre: Dr. Ryon McDermott.

American American Psychological Association (APA) har praktisk talt erklæret krig mod mænd og naturlig maskulinitet. For første gang har organisationen, med administrerende direktør Cynthia D. Belar, udstedt retningslinjer for håndtering af drenge og mænd.

De mener blandt andet, at «traditionel maskulinitet» – som de definerer som “stoisk, konkurrerende, dominerende og aggressiv” – er «psykologisk skadelig».

«Den traditionelle maskuline ideologi har vist sig at begrænse mænds psykologiske udvikling, begrænse deres adfærd, føre til anstrengende kønsroller […] og negativ indflydelse på mental og fysisk sundhed,» hævder APA.

I dokumentet maler en af ​​forfatterne, Dr. Ryon McDermott, et skræmmende billede af, hvad psykologorganisationen sigter mod med sit nye fokus, hvor de skal bekæmpe mandighed:

– Hvis vi kan ændre mænd, kan vi forandre verden.

Imidlertid mener andre psykologer, herunder Alt-Light guru Dr. Jordan Peterson, at man ikke bør bekæmpe naturen ved at forsøge at eliminere mandighed:

– Der er biologiske forskelle mellem mænd og kvinder, hvilket udtrykkes i temperament og karrierevalg. At forsøge at indføre ligestilling mellem mænd og kvinder er i udgangspunktet uberettiget og uklogt, mener Peterson.

Man kan tage APAs erklæring med et gran salt, hvis man ikke vidste, at organisationen er den største af sin art i verden, og ikke mindst, at den påvirker klinikker, forskere og beslutningstagere rundt omkring i verden. Blandt andet stod organisationen bag det, at afskrive kønsforvirring som en sygdom i 2013, hvilket tre år senere førte til, at USAs præsident Barack Obama tillod kønsforvirring i militæret.

Læs også:
Hvad er kulturmarxisme?
Den sidste forpost i kampen mod homolobbyen!
Harry Benjamin – jøden som indførte «kønskorrigering»
Homoseksuelle er ikke født homoseksuelle


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //