Mark Collett opsummerer mysteriet om de jødiske tunneler i New York

JØDEDOMMEN: Ingen ved endnu, hvad de ortodokse jøder i Brooklyn, New York, brugte det afslørede tunnelsystem til. Den britiske nationalist Mark Collett har i en ny video forsøgt at opsummere, hvad vi indtil videre ved.

Det var sidste mandag, at bygningsarbejdere opdagede et ulovligt tunnelsystem under Chabad Lubavitch-hovedkvarteret i Brooklyn, New York. Hovedkvarteret bruges blandt andet som synagoge af Brooklyns mange ortodokse jøder.

Den britiske nationalist Mark Collett har i en ny video opsummeret, hvad man indtil videre ved om tunnelerne. Videoen nævner flere afsløringer, der er kommet frem, siden Nordfront rapporterede om hændelsen i sidste uge, herunder den blodplettede madras og børnestolene, der blev fundet i de underjordiske tunneler. Derudover viser han billeder, der antyder, hvor omfattende og gammelt tunnelsystemet ser ud til at være.

— Dette er helt klart som taget ud af en gyserfilm, dette er ikke godt. Hvor lange er tunnelerne? Hvornår blev de bygget? Hvem byggede dem? Hvor mange mennesker var involveret i konstruktionen?, spørger Collett i videoklippet.

Collett afviser også baseret på de nye billeder en tidligere fremsat forklaring om, at jøderne byggede tunnelerne som beskyttelse mod covid-19 under den såkaldte pandemi.

— Disse [tunneler red.] ser ikke ud til at være blevet bygget for nylig, og de er omfattende, og de mennesker, der byggede dem, vidste tydeligvis, hvad de lavede. Hvem har finansieret dette? Hvor meget kostede det?, spørger Collett videre.

Afslutningsvis konstaterer Collett, at vi nok aldrig vil få at vide sandheden om de mystiske jødetunneler i Brooklyn, da myndighederne i New York hurtigt er begyndt at fylde dem med cement.


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Lars Agerbæk says:

  Bronze skulptur i New York. Samme kunstner er berygtet for at have lavet en “film”, hvor han skyder en hund han har købt til formålet.
  Jeg tror ikke skulpturen har noget med tunnelerne at gøre. Den har stået der siden 2001 og der er omkring 10 kilometer mellem den og Chabad bygningen. Det passer bare meget godt med forestillingen meme’t om de intergalaktiske (((øglemænd))) der står bag alt.

  https://en.wikipedia.org/wiki/Life_Underground

 • Lars Agerbæk says:

  Ifølge kunstneren selv, så er skulpturen af krokodillen inspireret af en vandrehistorie. Altså en historie om noget folk tror(har troet) er sket i virkeligheden. De fleste af skulpturerne indeholder også pengesække. Rotten der gnaver sig gennem sækken og spiser pengene for eksempel.

  http://www.tomotterness.net/bibliography/the-story-behind-the-strange-8th-ave-subway-statues


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //