Militær disciplin

IDEOLOGI: Jacob Vullum tilbyder i denne artikel et vigtigt redskab til selvforbedring for at vokse som menneske og aktivist: militær disciplin.

Disciplin er selvkontrollens praksis og troen på sig selv til at vide, at man kan nå sine mål, selv når det ikke synes muligt.

Efter fem år som medlem af Modstandsbevægelsen, og den senere tid som redechef og nu landechef, har jeg lært, at mange mænd og kvinder som søger ind I denne organisation, måske nok har indset nogle meget vigtige sandheder om politik og verden generelt, de anerkender nødvendigheden for en nationalsocialistisk revolution, men er alligevel mærket af det syge døende samfund og bærer med sig lav selvtillid, passivitet og mangel på disciplin.

Nogle mennesker tror, at disciplin resulterer i rigiditet eller infleksibilitet, men det er ikke nødvendigvis tilfældet. Disciplin, der passer opgaven, resulterer i orden og følger et sæt regler eller planer for et resultat, der er forudbestemt. Disciplinere mennesker er villige til at ofre sig for at nå deres mål, fordi de kender vigtigheden af deres kamp både for folkets fremtid i et frit Norden og for deres egen personlige skyld.

 

Disciplin er lig med frihed

Disciplin kan virke som en byrde, men i virkeligheden kan den befri folk fra at blive kontrolleret af deres begær. Disciplin tilbyder muligheden for at praktisere de opgaver for kampen og for sig selv, der giver de resultater der ønskes.

Min egen historie er fyldt med bump på vejen og jeg har været nede af mange blindgyder og tidligere været ledt på afveje af megen eskapisme, men jeg erhvervede mig selvdisciplinen til at ændre min adfærd.

Selvdisciplin er evnen til at kontrollere vores tanker, følelser og adfærd. Det kan læres med tilstrækkelig tid og dedikation, hvis man er fast besluttet på at gøre det – men det kræver øvelse at mestre. Intet nemt er værd at gøre, og der er en grund til, at så mange mennesker kæmper med selvdisciplin. Når det gøres rigtigt, er fordelene store – nedenfor er nogle eksempler inkluderet:

1. Selvdisciplin øger sandsynligheden for rationel beslutningstagning – man undgår at handle overilet og tage den forkerte beslutning.

2. Selvdisciplin hjælper dig med at udføre de forpligtelser og løfter, du giver dig selv og dine kammerater.

3. Selvdisciplin bryder dårlige eller usunde vaner.

4. Selvdisciplin hjælper dig med at undgå udsættelse og øger produktiviteten privat eller i Modstandsbevægelsen.

5. Selvdisciplin forbedrer din evne til at fokusere og forblive til stede, når du tilbringer tid med kampen, familien, arbejder eller studerer.

 

Orden og lydighed

Militær disciplin er defineret som orden og lydighed blandt militært personel. Det er relateret til soldaters hurtige og villige lydhørhed over for krav og forståelse for overholdelse af direktiver.

Udtrykket militær disciplin kan afskrække folk, da der er et aspekt af rigiditet og styrke forbundet med det. Ved at adoptere mentaliteten hos dem, der anvender militær disciplin, og tilpasse den til sin egen livsstil, kan man høste frugterne, mens man stadig nyder fleksibilitet.

Militær disciplin kan anvendes på mange aspekter af livet. Den kan hjælpe med til at blive mere organiseret, holde styr på ens mål og opnå succes. Militærlivet er ikke for alle, men der er nogle ting, man kan lære af denne livsstil, som kan bringe ens mål nærmere. Man lærer at styre ens tid og holde fokus på opgaven. Man vil også have ansvarsfølelse og forståelse for at være disciplineret og følge ordrer.

For mig personligt var mine tidligere fejltrin og min eskapisme drevet af en afsky for det syge samfund og dets uforståelige ageren i forhold til prioritering, magt, race og velfærd, men med militær disciplin rettede jeg op på min kurs og erhvervede mig et klarsyn og en moral som driver mig i dag, så jeg med stolthed kan kæmpe mod det, som skubbede mig ud af kurs til at begynde med.

Man kan indføre militær disciplin i hverdagen ved at dele vejen derhen op i trin:

Identificer, hvor du dine mangler ligger, og skitser de mål, du gerne vil opnå: Hvis du for eksempel er ny i Modstandsbevægelsen og ikke har en aktivistisk personlighed eller fysik endnu, så skriv det ned og skitser, hvilken succes der ville være for dig, såsom at holde dig til en kostplan, træne og lære at tænke som en dristig aktivist. Du vil måske også overveje andre aspekter af dit liv, såsom ære, fysisk kondition, punktlighed, ærlighed, tapperhed og etikette.

Visualiser dit mål: At have mål og skitsere dine kampe er kun begyndelsen – hvad er dine objektive nøgleresultater? Hvor vil du være om X antal måneder? For eksempel vil du måske løbe 2.6 km på 12 minutter eller have modet til at deltage i offentlig aktivisme, eller måske vil du være gruppechef. Hvordan ser den perfekte aktivist ud? Hvilke egenskaber har den gode chef? Se det for dig.

Begynd i det små: Nu ved du, hvor du skal hen, og hvordan det vil se ud, når du kommer dertil, så begynd at stræbe mod dit mål. Hvis du gaber over for meget, bliver du modløs, så begynd at opbygge den militære disciplin med små bidder. Kan du ikke løbe distancen på den givne tid, så løb kortere indtil du mestrer den distance. Mangler du modet til at være aktivist endnu, så øv din dristighed på andre områder. Er du ikke chef endnu, kan du begynde at øve dig i at tænke som en chef.

Få en mentor: Det hjælper altid at have nogen til at hjælpe dig, som har været der og gjort det. Det kan være din redechef, din gruppechef eller en erfaren aktivist ved din side. Ikke alene kan de inspirere dig, hvis du føler dig modløs, men de kan også hjælpe med at samle dig op hvis du fejler – hvilket tager os videre til trin 5.

Øv, begå fejl, start forfra: Vær forberedt på at fejle – fiasko er uundgåelig og er en naturlig del af fremskridt og opbygning af militær disciplin. Du har ikke indført disciplin, hvis du ikke selv er i stand til at starte og fortsætte til trods for tilbageslag.

Forkæl dig selv: Som tidligere nævnt bør militær disciplin i hverdagen ikke opsluge alt, hvad du gør, og den bør heller ikke begrænse dig overdrevent. Sørg for at forkæle dig selv og give dig selv en pause, da du sandsynligvis vil komme tilbage stærkere og mere villig end nogensinde til at nå dine mål.

Det er være vigtigt at adoptere militær disciplin på visse områder af ens liv for at opnå succes – især hvis du er en person, der kæmper med at overholde forpligtelser – og disciplin for en aktivist i Modstandsbevægelsen er helt grundlæggende. Militær disciplin handler ikke kun om at følge ordrer eller have et træningsprogram. Det handler om at gøre det rigtige af den rigtige grund, på det rigtige tidspunkt og med den rigtige indstilling. Militær disciplin lærer dig, hvordan du sætter mål, prioriterer opgaver og tager ansvar for dine handlinger.

Læs også:
Evig Front
Behersk Livet
Træning – en del af kampen


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • “Det, der ikke dræber mig gør mig stærkere.”

  Militær selvdisciplin er et af de vigtigste nøgler i målet på at overgå sig selv. Når man overgår sig selv, ødelægger man sit gamle, mere dekadente jeg – som når musklerne trænes og ødelægges for derefter at blive større og stærkere. Selvdestruktion er ikke lig med nihilisme. Selvforbedring er ikke nok, dekadens skal knuses, ikke forbedres.

  Jeg vil være påpasselig med at bruge udtrykket selvforbedring, da det hurtigt kan komme til at handle om andet end hvad der gør en stærkere. Tag blot en drag queen. Dette udyr vil sagtens kunne tolke “selvforbedring” som at tage “flottere” kustome på og blive mere drag queen-agtig.

  Men selvforbedring i denne forstand er det direkte modsatte Jacob her taler for – Jacob taler her for den Nietzscheanske selv-overkommelse og selv-overgåen.


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //