Modstandsbevægelsen demonstrerede for ytringsfrihed i Finland

DEMONSTRATION: I weekenden blev der afholdt en demonstration i Finland for ytringsfrihed og Modstandsbevægelsens ret til at bestå som en lovlig organisationen i landet.

Den Nordiske Modstandsbevægelse demonstrerede i lørdags i Turku for ytringsfrihed og Modstandsbevægelsens ret til at bestå som en lovlig organisationen i Finland. Parolen for demonstrationen var «Eläköön vastarinta!» (Længe leve modstanden!)

Baggrunden for demonstrationen er den politiske forfølgelse og systemsts ønske om at forbyde Den Nordiske Modstandsbevægelses finske gren. Organisationen ønsker at vise, at en nationalsocialistisk organisering ikke kan undertrykkes af svage skræmmekampagner, da den finske modstand aldrig kommer til at ophøre!

Demonstrationen startede kl. 12.00, da demonstrationsoptoget begyndte sin march gennem Turkus gader. Politiets optælling fortæller, at i omegnen af 300 demonstranter deltog, og endnu flere lyttede til de efterfølgende taler.

Aktivister fra nær og fjern var til stede for at demonstrere mod det øgede press fra establisementet, heriblandt også aktivister fra Danmark.

Se optagelsen fra Demonstrationen her:

Deltag og læs om den næste demonstration i Stockholm d. 25. august her.


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Antallet af demonstrationer stiger hele tiden, til sidst bliver det dagligt!

  • Jesper Rosendahl Gregersen says:

    Flere demoer i nærmeste fremtid!


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //