Modstandsbevægelsen igen i konfrontationer med venstreekstremister i Lund

MODSTANDSBEVÆGELSEN: Aktivister fra Modstandsbevægelsen gennemførte en offentlig flyvebladsuddeling i Lund i Sverige. Da venstreekstremister forsøgte at forstyrre aktiviteten blev de jordet.

Efter venstrefløjsekstremisterne havde forsøgt at angribe en fredelig flyvebladsuddeling, som Den Nordiske Modstandsbevægelse gennemførte i Lund den 1. juni – et forsøg, der sluttede med bank til de røde ekstremister – lovede Modstandsbevægelsen at vende tilbage til byen.

I lørdags vendte aktivisterne fra Den Nordiske Modstandsbevægelsens svenske Rede 3 tilbage til Lund. Aktivisterne havde rolige samtaler med folk, og det var først, da aktiviteten flyttede til stationen, at nogle venstrefløjsekstremister dukkede op.

Efter kort tid ved stationen dukkede venstrefløjsekstremisterne op, og kastede straks kaffe på en aktivist. Modstandsbevægelsens repræsentanter forsvarede sig hårdt. Politiet der var til stede fjernede denne gang venstrefløjsekstremisterne, så de ikke skulle lave mere ballade, i modsætning til at angribe Modstandsbevægelsens aktivisterne, som de plejer at gøre.

Én aktivist blev anholdt, men blev hurtigt løsladt igen. Politiet anholdt flere venstrefløjsekstremister.

Problemer med at se filmen? Tryk her for at se den på VK.


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Det kræver ikke meget hjerne for at gennemskue hvem, der som regel starter sådan noget tumult her.

  • Michael says:

    Kommunisterne forsøger på 100.+ år at ødelægge Europa, men det kommer aldrig til at lykkes og vi ser klar her hvorfor.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //