Modstandsbevægelsen udførte en pan-nordisk affaldsaktion

AKTIVISME: Den Nordiske Modstandsbevægelse har i weekenden udført en pan-nordisk aktion med udspring i Punkt 6 i Vores vej. I hele norden har Modstandsbevægelsens kampgrupper arbejdet for at rydde op i naturen. 

Alle Modstandsbevægelsens reder i Danmark har i weekenden været ude at arbejde under solen. Kampgrupperne havde samlet sig i udvalgte områder landet over, hvor de samlede det skrald og affald op, som uansvarlige mennesker har smidt i naturen, på strandene, i skovene, langs vejene og i byerne. Affaldet blev efterfølgende afleveret hos de ansvarshavende politikere.

Der blev samlet affald i Aalborg Kommune, Varde Kommune, Horsens Kommune, Halsnæs Kommune og Rudersdal Kommune. I hvert område blev et informationsskilt stillet op med teksten:

Fælles for alle ideologier og systemer i regeringen i dag er, at fundamentet for beslutninger bygger på tanker, der benægter naturen og som ser mennesket som naturen overlegent. Både multikulturalismen og kapitalismens evige udnyttelse af naturens ressourcer overtræder den naturlige orden og vil blive straffet nådesløst, når naturen går til modangreb. Prisen fremtidige generationer vil blive nødt til at betale, vil komme i form af ødelagte økosystemer, overbefolkning, hungersnød, udmattede naturressourcer m.m.

Som nationalsocialister anerkender vi, at mennesket er en del af naturen og derfor må leve under naturens love og vilkår. Den Nordiske Modstandsbevægelse er det eneste politiske alternativ, der helhjertet bekymrer sig for naturen, inklusiv den biologiske mangfoldighed af menneskeheden jorden rundt. De nationalsocialistiske værdier om at bevare naturen, må på sigt spredes rundt i verden og erstatte den nuværende, parasitiske tilgang til naturen, som mennesker har. Uden det nationalsocialistiske syn på mennesket som en del af naturen, med et unikt ansvar for at tage hånd om naturen, vil menneskeheden på sigt gå under.

I det liberale demokratis tidsalder er mennesket i høj grad blevet forvandlet til en parasitisk skabning, som dræner jordens ressourcer og behandler den hensynsløst for enten at tilfredsstille sin egen livsstil eller gøre rige mennesker endnu rigere. Den Nordiske Modstandsbevægelse vil bekæmpe dette ved at stå i spidsen for de grønne værdier som nationalsocialismen altid har værnet om. Ved at leve naturligt og tænke langsigtet, kan vi skabe en bæredygtig planet for vores børn og børnebørn.
 

Det er politikernes ansvar

Da det er landets politikere der har ansvaret for at føre en ansvarlig politik, som sikrer et bæredygtigt samfund som ikke hæver sig over en tilsvinet og nedprioriteret natur, har Den Nordiske Modstandsbevægelse afleveret det indsamlede affald hos de ansvarshavende. Der er afleveret affald til både rådhuse, kommunekontorer og til politikeres private bopæle over hele norden.

 

Her afleverede aktivister fra rede 1 et læs skrald til de ansvarshavende politikere på Varde rådhus.

Dette opslag blev sat op på glasdøren ind til Varde rådhus. Teksten lyder: Den Nordiske Modstandsbevægelse holder JER POLITIKERE ansvarlige for den politik som føres i vores kommune og i vort land! Den Nordiske Modstandsbevægelses aktivister har samlet affald og skrald her i kommunen, i naturen og langs vejen, og det er på sin plads, at I POLITIKERE tager ansvar for det. Da I POLITIKERE er ansvarlig for at hele vort land flyder i skidt, afleverer vi hermed skidtet til jer her hvor i arbejder. Skidt må tage skidt!

 

Her afleverer aktivister fra rede 2 deres indsamlede affald på Miljø- og Fødevareminister Jakob Ellemann-Jensens bopæl i Birkerød.

Aktivister fra rede 2 blokerede indkørslen til Jakob Ellemann-Jensens private bopæl i Birkerød med affald. Der blev sat et skilt op med teksten: Den Nordiske Modstandsbevægelse holder DIG ansvarlig for den politik som føres i vores kommune og i vort land! Vi har samlet affald og skrald her i kommunen, i naturen og langs vejen, og det er på sin plads, at DU tager ansvar for det. Da DU er ansvarlig for at hele vort land flyder i skidt, fylder vi hermed DIN bopæl med skidtet. Skidt må tage skidt!

 

Her har aktivister fra rede 3 afleveret affald på den ansvarshavende politikers bopæl i Aalborg. 

Den ansvarshavende politiker fik her det indsamlede affald leveret til sin hoveddør i Aalborg.

 

Her har aktivister afleveret affald til de ansvarshavende i Hedensted Kommune. 

Medarbejdere i Hedensted Kommune kunne her til morgen begynde at sortere det affald som aktivister fra rede 1 havde afleveret.

 

Bæredygtig miljøpolitik

Den Nordiske Modstandsbevægelse accepterer ikke at vores natur bliver nedprioriteret af uduelige levebrødspolitikere, som ser deres egen karriere som vigtigere end vores allesammens natur!

Den Nordiske Modstandsbevægelse er det eneste politiske alternativ, der helhjertet bekymrer sig for naturen og vil viljestærkt kæmpe for en ren natur og føre en bæredygtig miljøpolitik.

 

LÆS PUNKT 6 AF VORES VEJ  HER

Læs om Modstandsbevægelsens aktion og friluftsweekend i Norge her.


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Martin says:

  Flittige nationalsocialister rydder op i naturen eller nazistisk attentat med skrald!

 • Fandme godt klaret!

 • Sådan skal det gøres.

 • Gunnar says:

  MYCKET bra!!! Hatten av för er.

 • Meget bra utført!

 • Tobbe Motståndsman says:

  Bra aktion kamrater, skit skall skit ha,mycket bra!
  Hil sejr!

 • Bergman says:

  Fantastiskt bra aktion!!

 • Thomas Ploug says:

  Endnu en grund til hvorfor Nordfront er bedre end andre bevægelser er at de GØR noget!!


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //