Modstandsbevægelsens Discord-server lukket

I løbet af mandag aften blev Nordfront informeret om, at Den Nordiske Modstandsbevægelses officielle Discord-server er blevet lukket ned. Serveren blev åbnet for offentligheden i juli sidste år og har siden da været besøgt af tusindvis af medlemmer fra hele verdenen. Serveren har været en populær samlingsplads, da organisationens sympatisører, ærlige opinionsmodstandere og andre interesserede har kunnet komme i kontakt med repræsentanter fra Den Nordiske Modstandsbevægelse på en enkel og let tilgængelig måde.

Desværre har truslen om nedlukning svævet over serveren i nogen tid, så meddelelsen kom egentligt ikke som nogen stor overraskelse. Discord har tidligere meddelt, at deres platform ikke værner om ytringsfrihed, specielt ikke for systemkritiske synspunkter. Dette indebærer, at lukningen blot har været et spørgsmål om tid.

Samtidigt med at serveren blev lukket fik administratorerne også deres konti permanent lukket. Samme aften blev mindst fire andre Discord-servere med tilsvarende orienteringer også lukket.

Det er i øjeblikket uklart om Den Nordiske Modstandsbevægelse vil oprette en ny server på Discord’s service, eller om vi vil opsøge en alternativ platform. Nordfront vil følge op med mere information i fremtiden.

Den danske Discord-server er, indtil videre, stadig kørende. Den kan findes på discord.gg/vfDEEqr


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • legionæren af 27 juni 1942 says:

    Vi vil finde andre veje og stier.
    At nå sit mål er det vigtigste og zionisterne kan ikke stoppe os med deres løgne.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //