Modstandsbevægelsens leder atter klassificeret som en af verdens farligste mænd

MODSTANDSBEVÆGELSEN: For andet år i træk har lobbyorganisationen Counter Extremism Project oplistet verdens 20 farligste personer og også denne gang er Simon Lindberg på listen sammen med militære ledere og muslimske terrorister.

I begyndelsen af ​​2021 udgav en af ​​verdens største aviser, britiske The Sun, en kompilation fra Counter Extremism Project, med de 20 personer i verden, der blev set som den største trussel mod verdens sikkerhed i øjeblikket eller som en potential trussel for fremtiden. Blandt dømte mordere, terrorister og ledere af Hizbollah, al-Qaeda og ISIS var også lederen af ​​Den Nordiske Modstandsbevægelse, Simon Lindberg – på trods af at han er en komplet offentlig person med arbejde og familie, og som aldrig selv har været i fængsel, og at hans realpolitiske indflydelse er meget begrænset i sammenligning.

Det meste af medie-Sverige hægtede sig på og hængte Simon Lindberg ud som en af ​​verdens farligste mænd. Lindberg sev kommenterede det hele i artiklen Nordens farligste mand tager ordet og sagde dengang følgende:

Hvor barok det end er, er det samtidig en stor ære, at jeg bliver anerkendt på denne måde. Måske er det den fineste udnævnelse, jeg nogensinde har fået. At blot med ord og propaganda at blive set som farlig for systemet i samme omfang som IS’ terrorangreb eller Hizbollahs missiler er naturligvis en ærespris som få. Uden på nogen måde at være involveret i nogens død, at blive rangeret som den farligste person i hele Norden, en af ​​de fem farligste i Europa og en af ​​de 20 farligste i hele verden kan klassificeres som noget helt astronomisk.

I denne uge offentliggjorde Counter Extremism Project en ny liste over verdens 20 farligste ekstremister, og selvom visse afrikanske og arabiske muslimer er blevet erstattet af andre afrikanske og arabiske muslimer, forbliver Simon Lindberg.

Nyt for i år er også en informationstekst, der begrunder listeplaceringen og da den er lige så flatterende som løgnagtig, i en sådan grad at den endda bliver underholdende, vælger vi at offentliggøre dele af den her:

Simon Lindberg er en nynazistisk hvid nationalist og leder af Den Nordiske Modstandsbevægelse. Den Nordiske Modstandsbevægelse følger en nationalsocialistisk eller nynazistisk ideologi, der tydeligvis er antisemitisk, anti-homoseksuel, anti-indvandring, pro-hvid og pro-Hitler.

Modstandsbevægelsen har arrangeret masser af offentlige sammenkomster mod indvandring og har sat propaganda op i hele Norden med budskabet »Refugees are not welcome«.

Medlemmer af Modstandsbevægelsen har udført angreb på LGBTQ-samfundet, muslimske asylansøgere og meningsmodstandere med røggranater, tåregas, knive og pistoler. Siden 1980’erne har medlemmer af Modstandsbevægelsen myrdet mindst tre mennesker.

I et interview med Simon Lindberg, der blev foretaget i 2016, fortæller han, at han meldte sig ind i gruppen, fordi medlemmerne var stærke på gaden og turde slå rakkerpakket tilbage.

Lindberg har anvendt sociale medieplatforme til at sprede konspirationsteorier og hadpropaganda og har udnyttet pandemien for egen vindings skyld ved at skrive på sin hjemmeside, at Covid-19 kan være lige det, der skal til »for at skabe et ægte nationalt oprør og en styrkelse af revolutionær politisk kræfter«.

Lindberg har hævdet, at »Hitler befriede Tyskland fra de globalister og bankfolk, der i dag kontrollerer Sverige« og har stemplet Holocaust som »sandsynligvis den største løgn i verdenshistorien«.

Efter den hvide magtdemonstration i Charlottesville, som fik dødelig udgang, lykønskede Lindberg gerningsmændene og opfordrede den amerikanske højrefløj til at opbygge mere koordinerede netværk, der efterligner de transnationale bevægelser i Europa.

I 2017 organiserede han en march under Yom Kippur, hvor han holdt en ekstraordinær hadefuld tale. Under demonstrationen førte sammenstød mellem nynazister og antifascister til, at to blev såret og 20 blev anholdt.

Hans taler bliver jævnligt set af tusindvis af individer, som derefter begår voldshandlinger mod det muslimske og jødiske samfund. I 2018 angreb medlemmer af Modstandsbevægelsen to pro-israelske aktivister fra Svensk-Israelisk Venskabsforening under en festival på Gotland i Sverige.

Den Nordiske Modstandsbevægelse har under Lindbergs ledelse kraftigt udvidet sit propagandanetværk og f.eks tilføjet 19 svensksprogede podcasts og web-tv-kanaler. Ud over dette har Modstandsbevægelsens hjemmeside et sted mellem 300.000 og 400.000 unikke besøgende hver måned. På trods af at hans Twitter-konto er blevet lukket, er Lindbergs evne til at begå skader stor, hvilket gør ham til et ekstremt farligt individ.

Denne artikel har ikke til hensigt at påpege eller adressere alle løgne, men nogle af de mere bemærkelsesværdige ting er for eksempel, at Modstandsbevægelsen skal have myrdet en person allerede i 80’erne – til trods for at organisationen først blev dannet i 1997, at Simon Lindbergs tale under Yom Kippur i 2017 var ekstra hadefuld – på trods af, at han blev anholdt af politiet, før han overhovedet havde nået at holde en tale, og at tusindvis af mennesker, der jævnligt lytter til Lindbergs tale, efterfølgende angriber muslimer og jøder.

Desuden er Lindberg altså et ekstremt farligt individ, selvom han ikke længere har Twitter. Man tør næsten ikke tænke på, hvor farlig han var i den tid, hvor han havde adgang til Twitter…

Nordfront afslutter denne artikel med at lykønske Simon Lindberg og Den Nordiske Modstandsbevægelse for stadig at blive set som relevante og farlige for den nuværende verdensorden!


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Wooow den liste er random haha


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //