NJP protesterede mod etablissementets tavshed om terrorangrebet på juleparadens hademotiver

AKTIVISME: National Justice Party gennemførte sin første offentlige aktivisme i forbindelse med terrorangrebet i Waukesha.

Lørdag afholdte National Justice Party (NJP) en protest i Waukesha for at vise, hvordan medier, politi og politikere skjuler det faktum, at angrebet på juleparaden den 21. november havde klare hadkriminelle motiver. På organisationens hjemmeside skriver de følgende:

”Reaktionen fra både myndigheder og medier om angrebet har været en fej og skamfuld tildækning. Waukesha politichef Daniel Thompson, som sidste år beordrede sit personale til at knæle foran et BLM-flag, sagde, at hans politiafdeling ikke kunne finde noget motiv for angrebet og sagde, at han ikke ville komme med yderligere offentlige udtalelser.

De store jødiske medier har gjort meget ud af ukritisk at acceptere Thompsons ord og nægte at rapportere fakta om, at Brooks var en højlydt tilhænger af BLM, og har lavet anti-hvide rapsange og indlæg på sociale medier, der opfordrer til vold mod hvide mennesker, bl.a. de ældre…

Den føderale regering har indtil videre nægtet at gribe ind. “Den jødiske justitsminister Merrick Garland har ikke beordret justitsministeriet til at gennemføre en føderal hadforbrydelsesundersøgelse, og præsident Joe Biden har kun nået at genere nogle få overfladiske bemærkninger, før han har glemt hele hændelsen.”

Under lørdagens aktion talte NJP-formand Mike Enoch og Warren Balogh, som er en del af partiets lederråd. En række aktivister holdte også skilte op med beskeder som “Stop BLM Terror” og “Hate Crime Charges?”

Til stede var også Eric Striker, der ligesom Balogh er en af ​​grundlæggerne af NJP og er medlem af ledelsesrådet. Gennem sin avis, der har samme navn som partiet, var Striker den første til at afsløre mistænkte Darrell Brooks‘ anti-hvide udtalelser på sociale medier.

Handlingen blev dokumenteret af Media2Rise, som lagde billeder og videoer på sin Telegram-kanal. I de film, der foreløbig er blevet offentliggjort, kan man høre, hvordan flere bilister, der kører forbi, tuder med hornene af demonstranterne. Der ventes også mere filmmateriale i de kommende dage, oplyser NJP på sin hjemmeside.

 

Historisk handling

Dette var første gang, NJP gennemførte en større offentlig aktion. Tidligere har partiet holdt store interne møder med sine støtter og spredt taler og udtalelser via sin hjemmeside og på sociale medier. Aktionen forløb problemfrit, og Eric Striker fortæller til Nordfront, at der kan forventes mere aktivisme fra partiet.

LÆS OGSÅ:
Waukesha terrorangreb: Angriberen er en dømt pædofil, gentagende forbryder og selvbeskrevet sort terrorist, der prædikede vold mod hvide mennesker
“Det startede med ord”


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //