Modstandsbevægelsen mødtes med Casa Pound

CASA POUND: Den Nordiske Modstandsbevægelse og den nationalistiske italienske bevægelse Casa Pound mødtes i weekenden i Roskilde.

Tre udsendinge fra den nationalistiske italienske bevægelse, Casa Pound, besøgte i weekenden Danmark. Under besøget som blandt andet bød de besøgende på oplevelser på Københavns museer og andre seværdigheder, mødtes  de italienske kammerater også med repræsentanter fra Den Nordiske Modstandsbevægelse.

Danske aktivister tog de besøgende kammerater med på en tur til Roskilde, hvor der blev holdt en rituel tale og skålet i dansk mjød foran vikingeskibene i Roskilde havn. Derefter blev der gået en tur op til Roskilde domkirke.

Der blev under mødet, i den stride blæst og den nordiske bidende frost, talt meget om politik, vores gensidige kultur og fælle trusler.

Som en gengældt gæstfrihed blev Modstandsbevægelsens aktivister afslutningsvis inviteret til Casa Pounds område i Italien, Napoli.

Der er store ligheder mellem Den Nordiske Modstandsbevægelses og Casa Pounds verdensanskuelse, og de to organisationer kæmper nogle af de samme kampe, som eksempelvis mod internationaliseringen af vore lande og masseindvandringen.

Man kan læse om Casa Pound og organisationens mærkesager her.

Relaterede artikler:
Den Nordiske Modstandsbevægelse mødtes med Der Dritte Weg


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Godt med noget kammeratskab!

  • Børge Hansen says:

    Fedt at se! Håber I lader jer inspirere af CasaPovnd.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //