Også du kan blive et overmenneske!

IDEOLOGI: Aktivisten Jerry Olsson skriver i denne artikel om personlig udvikling og hvordan man vokser som menneske inden for Modstandsbevægelsen.

En påstand, som jeg nogle gange støder på fra sympatisører i forskellige fora, er, at vi aktivister og medlemmer af Modstandsbevægelsen på forskellige måder er bedre mennesker end mange andre, at vi besidder egenskaber, som andre ikke har (ofte gældende om den person, der selv siger dette).

Selvom det selvfølgelig er smigrende og noget, vi bestræber os på at opnå, vil jeg alligevel gerne sige, at det på sin vis stadig er forkert.

Sandheden er, at det er en væsentlig ting, der adskiller os fra de velvillige sympatisører, der sidder udefra og kigger ind, det er det valg, vi har truffet om at melde os ind i Den Nordiske Modstandsbevægelse og aktivt kæmpe for bevarelsen af vort folk i Norden for den evige fremtid!

Nogle af jer uden for organisationen har ikke valgt kampen, fordi I er dovne eller feje (selvom disse også findes og burde læse denne tekst og tænke over jeres liv, og hvad I er værd den dag, I ikke længere eksisterer), men fordi I ikke tror, at I passer ind i en eliteorganisation som Den Nordiske Modstandsbevægelse – hvilket er helt forkert.

I princippet er der, uanset hvilke egenskaber du besidder, hvilken erfaring og uddannelse du har eller hvilken kropsform du har, en plads til dig i vores kamp, ​​uanset om du kan lægge en time om ugen eller om du vil arbejde fuldtid for at redde vort folk (selvfølgelig foretrækker vi det sidste) så er der arbejde, som netop du kan gøre til gavn for alle.

Du ser nogle af os ude på gaden på et torv med et flag og tænker, at det er jeg ikke til, fordi jeg er for genert, jeg er for svag og utrænet, det ville jeg aldrig kunne – men du tager fuldstændig fejl!

Langt de fleste, der slutter sig til os, har ikke de egenskaber, du i dag ser hos os, når de er til deres første rekrutteringsmøde og lidt senere bliver medlemmer, men vi er »helt almindelige mennesker« med forskellige kvaliteter, der har deres fordele og ulemper. Hvad der så ændrer dette er viljen til at handle og gennemførelsen at ansøge om medlemskab i en organisation som vores.

Pludselig tilhører du et fællesskab, der opfordrer dig til at dyrke motion og til at tale offentligt, en organisation, der uddanner dig i de områder, du er interesseret i og har evner til, et kammeratskab, hvor enhver aktivist står ved din side på gaden og hvert sekund er klar til, om nødvendigt, at ofre sig, når du er i fare.

Det er der, vi vokser som mennesker og udvikler os i takt med det potentiale, som enhver hvid nordboer rummer og bliver til de bedste mennesker, der går på vores jord. Arieren er til stede i alle mennesker fra vort folk, men udvikler sig først, når vi arbejder for det og ender i en kontekst, hvor vi får lov til at udvikle os i takt med vores gener.

I dette fællesskab finder alle deres plads med de opgaver, der passer til dem, og med tiden har mange en tendens til at påtage sig flere opgaver, opgaver de troede, de ikke kunne klare for bare et par måneder siden. Man mærker, at man har evnen, og at man faktisk tør, fordi man forstår, at der altid er hjælp og støtte, når ens egen formåen ikke rækker til at løse sin opgave.

Jeg har set generte mennesker stå frem og holde offentlige taler foran hundredvis af mennesker, jeg har set groft overvægtige træne hårdt og endelig bestå vores aktivisttest, og jeg har set magre utrænede mennesker gå op i boksekampe mod nogle af organisationens mest veltrænede mennesker velvidende, at de vil tabe, men hvor æren kræver, at man gør sin pligt.

Ingen af ​​disse mennesker har bagefter fortrudt, hvad de netop har gjort, men tværtimod er selv den slagne bokser blevet fyldt med stolthed og nye oplevelser, han kan tage med sig ud i livet – et bedre menneske kort sagt!

Tidligere dovne og passiverede mennesker har udviklet en rasende tørst efter kamparbejde, som selv den hårdest arbejdende venstrefløjsaktivist aldrig vil besidde, nok fordi det er forbandet sjovt at være aktiv nationalsocialist, som Simon Lindberg sagde.

Jeg kender mange mennesker, der har mange børn, men som stadig finder tid til deres kamparbejde, simpelthen fordi de indså, hvor vigtigt det er, og jeg er selv en af ​​disse. Faktum er, at mange af os familiefædre og mødre, er de mest aktive, så enhver form for undskyldning for, at der ikke er tid, er heller ikke en grund til ikke at organisere sig i Nordens fremmeste kamporganisation.

Hvis du mener, at det, vi gør, er nødvendigt og den eneste rigtige vej frem for vort folk, hvis du synes, ​​at du selv vil bidrage, men tror, at du ikke passer ind i vores rækker eller ikke er god nok – så siger jeg, at du tager fejl, og at du bør genoverveje NU! Ansøg til Den Nordiske Modstandsbevægelse, og jeg lover dig en chance for at udvikle dig mere, end du nogensinde har gjort før i dit liv som zombie, du vil helt sikkert udvikle mange af de kvaliteter, du ser i dag hos os, men tror, ​​du aldrig ville kunne erhverve dig selv.

Træf det bedste og mest ærefulde valg i dit liv og ansøg til os, jeg lover at stå ved din side og bære dig den dag du har brug for det, ligesom du lige så åbenlyst vil bære mig den dag jeg har brug for det. Velkommen!

/ Jerry Olsson 


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //