Op mod en fjerdedel af unge amerikanere tror ikke på “Holocaust”

OY VEY: En undersøgelse foretaget i USA viser, at op mod en fjerdedel af unge amerikanere ikke tror at “Holocaust” fandt sted, eller at historien er grovt overdrevet.

En ny undersøgelse foretaget af den jødiske organisation Claims Conference viser, at op mod en fjerdedel af unge amerikanere ikke tror på ”Holocaust”. Claims Conference er en jødisk organisation, der kræver erstatning af europæiske lande for “Holocaust-overlevende”. Undersøgelsen er den første af sin art, da den blev gennemført i alle 50 delstater i USA.

En af dem, der beklagede sig over resultaterne, er den jødiske journalist Gideon Taylor, der siger følgende:

Resultaterne er både chokerende og triste, og de understreger, hvorfor vi skal handle nu, mens Holocaust-overlevende stadig er med os og kan fortælle deres historier.

Undersøgelsen viste blandt andet noget, der hedder “Holocaust-viden-points”. Der regnede man procentdelen af ​​unge mennesker, der opnåede følgende tre krav: at de havde hørt om “Holocaust”, at de kunne navngive en tysk fængselslejr, og at de “vidste”, at seks millioner jøder var blevet myrdet i gaskamre. Staten Arkansas havde den laveste viden om Holocaust, hvor kun 17 procent af respondenterne opfyldte de ovennævnte krav.

Resultaterne viser, at 63 procent af respondenterne ikke kendte det officielle dødstal på 6 millioner, og 36 procent svarede, at “2 millioner eller færre jøder” blev myrdet under det påståede folkedrab. I Arkansas var tallet 37 procent, og i Georgia var tallet 36 procent.

Et andet interessant resultat er, at 11 procent mente, at jøderne var årsag til “Holocaust”, dette tal var omkring 19 procent blandt unge mennesker, der bor i New York. I Louisiana, Tennessee og Montana svarede ca. 16 procent, at jøderne var årsag til “Holocaust”.

Jøden Matthew Bronfman, der ledede undersøgelsen, synes det er godt, at unge tvinges til at lære om “Holocaust” i visse stater, men mener, at unge lærer alt for lidt om det. Bronfman fortsætter:

For at kravene (til undervisning i “Holocaust”) skal have en væsentlig effekt i klasselokalerne, har vi brug for statsstøtte til at understøtte kravene. Holocaust er et bredt emne. Vi er nødt til at give lærerne særlig uddannelse og omhyggeligt udvikle læseplanen til gavn.

Citatet viser den jødiske organisations formål med undersøgelsen. At skabe et argument for at få statsfinansiering og derefter være i stand til at sprede deres version af “Holocaust” til det amerikanske folk. Cirka halvdelen af ​​respondenterne oplyser, at de har set revisionistisk materiale på sociale medier, og 30 procent oplyser, at de har set nationalsocialistiske symboler på sociale medier eller i deres omgivelser.

I Nevada var tallet højest, idet 70 procent havde observeret nationalsocialistiske symboler, efterfulgt af New York, Arizona og Texas, som henholdsvis havde 67 og 64 procent. Cirka en fjerdedel af alle respondenter rundt om i landet mener, at “Holocaust” aldrig fandt sted eller er grovt overdrevet.


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Enten har hjernevasken af folk fejlet eller så er folk begyndt at tænke selvstændigt og er krittisk over for de nyheder,skolevæsen og underholdnings industrien bombardere befolkningen med

  • Oy vey shut it down!


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //