Over 100 svenske politibetjente skadet efter forrige uges raceoptøjer

MULTIKULTUR: Interne rapporter fra Politimyndigheten i Sverige gør det gældende, at hele 104 politibetjente er blevet skadet efter forrige uges raceoptøjer.

Nutidens multikulturelle Sverige. Skærmdump: Twitter.

I sidste uge afbrændte den danske kontrajihadist Rasmus Paludan koraner i flere byer rundt om i Sverige, hvilket resulterede i voldsomme optøjer fra racefremmede, der angreb politi- og politibiler, hvilket mindede mere om scener fra en borgerkrig i den tredje verden end »moddemonstrationer« i et nordisk land.

På de sociale medier gik der ikke længe, ​​før man kunne se en række videoer, der viste racefremmede indvandrere, der kastede sten mod politiet, kaprede en politibus og brændte hundredvis af biler af.

Efter denne uges optøjer har hele 104 svenske politibetjente indsendt arbejdsskadeanmeldelser til deres politimyndigheder. Ifølge rapporterne drejer det sig om alt fra knoglebrud i hænder og fingre, hjernerystelse, sårskader og klemskader, til hævelser og mærker fra sten og andre projektiler.

En anonym politibetjent sagde til SVT, at den pågældende blev ramt af omkring 30-50 sten, som blev kastet af oprørerne.

– Uden beskyttelsesudstyret var jeg blevet alvorligt kvæstet, eller endda død, sagde betjenten.

En anden betjent oplevede, at skjolde og hjelme revnede og gik i stykker under hærgningerne, hvilket resulterede i, at en sten fløj lige gennem hjelmvisiret og sårede hans pande.

– Jeg fik glasstykker i øjnene, munden, næsen og jeg fik splinter over hele min uniform, skriver en betjent i sin skadesrapport. Mange er bekymrede for, om deres hørelse er blevet påvirket efter at være blevet ramt af kanonslag.

Mange af betjentene vidner også om, at de har følt sig psykisk syge og stressede efter raceoptøjerne. »Jeg oplevede, at de ville dræbe, eller skade os alvorligt«, skriver en betjent i sin skadesrapport.

– Der er en stor mængde skader og meldinger, der er kommet ind. Det er det værste, jeg har set, siger Staffan Brandt, politi- og arbejdsmiljøspecialist ved Politistyrelsens HR-afdeling i Sverige.

Læs også:
Koranskænding og brændende politibiler

Kilder:
SVT


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • You get what you deserve.

  • Klovneriet accelereres disse år! Vi har set under CORONA showet hvordan verdens politimagt sagtens kan sætte hårdt ind mod enddog store (lovlige!) demonstrationer/folkemængder (med vandkanoner, tåregas, mv.) — men Sveriges playmobilsoldater kan (må?) åbenbart ikke kontrollere terror Ali’erne og må endda modtage knoglebrud og hjernesrystelse for at kunne udføre deres arbejde. Men – pyha – heldigvis kan de så levere en arbejdsskadeanmeldelse.. !!

    Jeg værdsætter NF’s vigtige og objektive tilgang til artikler/nyheder. Det er fascinerende hvordan begivenhederne til stadighed kan skildres neutralt og sagligt, når man som observatør snart konstant kronisk sidder og ryster på hovedet over vores latterlige klovneverden. En brækspand af transglobohomo og Orwellsk 1984’er hjernevask.
    Det er simpelthen så let, at joke med klovneriet (og vel også nødvendigt for at “få luft”) – men vi må ikke glemme situationens alvor.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //