Over 400 jødiske organisationer i USA støtter BLM

JØDISK MAGT: Jødiske organisationer og synagoger støtter utvetydigt den jødisk-skabte bevægelse Black Lives Matter.

Foto: David Pakman/Youtube.

I de seneste måneder har den jødisk-skabte og –finansierede Black Lives Matter (BLM) bevægelse forårsaget optøjer i mange vestlige lande.

Nu har mere end 400 jødiske organisationer og synagoger i USA underskrevet et fælles brev, der forsikrer, at de utvetydigt støtter den jødiske sort magt-organisation BLM, rapporterer Jewish Telegraph Agency (JTA).

Brevet blev initieret af en løst sammensat gruppe af jødiske aktivister fra mange forskellige interessesfærer – med forskellige politiske, religiøse og racemæssige «identiteter» og bærere af «varierende kønsidentiteter».

Listen med underskrifter – fra små forsamlinger til store jødiske lobbyorganisationer – repræsenterer millioner af jøder i USA, meddeler de ansvarlige for det åbne brev.

«Vi støtter den sort-ledede [sic] bevægelse i dette land og kræver ansvarlighed og gennemsigtighed fra regering og politi», hedder det i brevet.

Jøderne har vist en enorm mobiliseringsevne og vilje til at samarbejde og samvirke, da brevet blev underskrevet af hundreder af jøder inden for 24 timer.

Vi ved, at frihed og tryghed for hvem som helst af os afhænger af friheden og trygheden for os alle. Når politikere angriber jøder og beskylder os for problemer, leder det umiddelbart til vold rettet mod os. Når sorte bevægelser undergraves leder det til mere vold mod sorte mennesker, herunder sorte jøder.

Brevet kalder BLM for nutidens borgerrettighedsbevægelse i USA.

Når vi jøder samvirker med vores naboer på tværs af racegrænser og religiøse meningsforskelle, som vi har gjort tidligere i historien, kan vi beskytte hinanden og opbygge den fremtiden af frihed og tryghed, som vi alle er værd.

Hvilken racetilhørighed «politikere» i USA, der kritiserer jøder, fremgår ikke af brevet. JTA rapporterer heller ikke om, hvem der er den primære adressat for brevet.

Læs også:
FILM: Sorte udtrykker stærkt had til hvide: «Dræb alle hvide børn!»
Jøden George Soros finansierer bevægelsen »Affinansier Politiet« i USA

Kilder:
Nordfront
Nordfront
Jewish Telegraph Agency


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Lars Agerbæk med æ says:

  400 organisationer er blot en dråbe i det hav af religiøse institutioner, offentlige organisationer og private firmaer der støtter masse-psykosen Black Lives Matter.
  100 jøder der skriver under på 24 timer, er heller ikke særlig imponerende. Der bor mellem 7 og 10 millioner jøder i Amerika.

 • Anonym says:

  “Listen med underskrifter – fra små forsamlinger til store jødiske lobbyorganisationer – repræsenterer millioner af jøder i USA, meddeler de ansvarlige for det åbne brev.”
  Vi taler ikke om 100 tilfældige jøder, vi taler om millioner af amerikanske jøder, som er repræsenteret gennem disse organisationer, der støtter BLM.

 • Lars Agerbæk med æ says:

  ja men jeg tror ikke de har spurgt hver eneste medlem. Når det så er sagt, så kommer det ikke bag på mig at langt langt størstedelen af jøderne i USA støtter op om BLM.
  Jeg kunne også have kommenteret at der er sand i Sahara. Det havde nok været en mere præcis beskrivelse af hvordan denne artikel påvirker mig.

  Mig bekendt støtter de fleste hvide også BLM.

  Desværre.


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //