Patriot Front markerer arbejdernes dag

AKTIVISME: Den amerikanske aktivistiske organisation Patriot Front afholdte en march i Indianapolis, Indiana, i anerkendelse af arbejdernes dag.

Budskabet i Thomas Rousseaus, lederen af Patriot Front, tale, var, at hvide amerikanere havde opbygget deres land fra intet. Deres forfædre havde givet afkald på bekvemmelighed og sikkerhed, og havde i stedet valgt et liv med hårdt arbejde i et vildt grænseland. Disse modige mænds arbejde er dog blevet stjålet fra deres efterkommere af korrupte politikere, amoralske virksomhedsejere og grådige pengeudlånere.

»En invasion af fremmede, der påvirker ethvert niveau af samfundet, har frataget retten for amerikanere til at organisere sig i deres arbejde, for en bedre fremtid. Virksomhedsgangsteren er ligeglad med, om hans arbejdere er opdelt af et dusin sprog og et dusin trosretninger, hans gud er grådighed og hans sprog er penge«. Og derfor mener organisationen, at amerikanerne, af den europæiske race, må organisere sig, så de kan generobre deres eget land, og genskabe betydningsfulde liv, der er vejledt af dyd og derfor værd at arbejde for.

Om marchen skrev organisationen selv således på deres Odysee-kanal:

Aktivister holdt en march gennem Indianapolis, Indiana i anerkendelse af Labor Day. Marchen fortsatte forbi State Capitol, da aktivister marcherede gennem mere end 1,6 km af centrum uden udfordringer. Disse handlinger blev udført for at forsvare amerikansk arbejdskraft, i protest mod grådigheden fra de nuværende virksomheder og finansielle systemer og for at hædre amerikanerne, der byggede dette land.

Der blev holdt en tale på trappen til Indiana War Memorial. “Virksomhedsgangsteren er ligeglad med, om hans arbejdere er opdelt af et dusin sprog og et dusin trosretninger, hans gud er grådighed og hans sprog er penge.” […] “Det er klart, at vi ikke kan bede regeringen eller virksomhederne om at rette op på disse klager, så vi må selv blive løsningen.”

Patriot Front er blevet kendt for deres mange store og vellykkede markeringer, samt landsdækkende aktivisme og hjælp til udsatte gennem de sidste år.

LÆS OGSÅ:
Patriot Front markerer den amerikanske uafhængighedsdag
Patriot Front hjælper med at rydde op efter stormen Ian
Patriot Front-aktivister løsladt – tilbage i byen næste aften
Film fra Patriot Fronts march i Washington
Sons of the Founders – dokumentaren om Patriot Front
Patriot Front – Uafhængighedsdag 2021


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //