Patriot Front markerer den amerikanske uafhængighedsdag

AKTIVISME: Den amerikanske aktivistiske organisation Patriot Front afholdte den større demonstration i Boston, Massachusetts, for at markerer den amerikanske uafhængighedsdag.

Om begivenheden skriver Patriot Front selv følgende:

Aktivister holdte en march gennem Boston, Massachusetts som anerkendelse af Independence Day. Flyers blev uddelt og taler blev holdt på det historiske sted for Boston-massakren og foran det offentlige bibliotek.

Aktivister var i stand til at fortsætte roligt og fredeligt gennem mere end to miles af byen på trods af chikane fra politiet og et isoleret forsøg på at angribe kolonnen af en fodgænger.

Disse handlinger blev udført for at fremme nationalstatens principper, fremsætte en anklage mod den fejhed, der tillader passivitet, og for at tilskynde til en sand anerkendelse af vores nations hellige historie.

Patriot Front er blevet kendt for deres mange store og vellykkede markeringer, samt landsdækkende aktivisme og hjælp til udsatte gennem de sidste år.

LÆS OGSÅ:
Patriot Front hjælper med at rydde op efter stormen Ian
Patriot Front-aktivister løsladt – tilbage i byen næste aften
Film fra Patriot Fronts march i Washington
Sons of the Founders – dokumentaren om Patriot Front
Patriot Front – Uafhængighedsdag 2021


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Patriot Front bør være et forbillede. Som Patriot Front engang tog inspiration og vejledning fra Modstandsbevægelsen, sådan bør Modstandsbevægelsen i mine øjne tage ved lære af Patriot Front.

  • De er pisse seje


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //