Rasmus Paludan til Expo: »Vi er libertarianere og synes at man bør kunne sexchatte med børn«

LGBTQ: Folk i Rinkeby råbte »pædofil«, da den homofile kontrajihadist Rasmus Paludan besøgte forstaden. Den pro-israelske politiker, der beskriver sig selv som libertarianer, forklarede Expo, at han synes, at 39-årige mænd skal have lov til at snakke om sex med børn.

Foto: Twitter.

Partilederen for Stram Kurs, Rasmus Paludan (39), fik ikke lov til at holde sin tiltænkte tale på et torvemøde arrangeret af det svenske parti Alternativ för Sverige i lørdags, efter at det kom frem, at han groft har chattet om sex med mindreårige på en lukket Discord-server, oprettet af Stram Kurs.

Paludan valgte derfor at besøge nogle forstæder i Sverige i weekenden med sin egen politieskorte. Venstreekstreme Expo besøgte Paludan i Rinkeby og hævder at have gennemført et opsigtsvækkende interview.

Til at begynde med fortalte Paludan til Expo, at det besøg, han foretog i Husby, gik rigtig godt, men at folkene der tilsyneladende ikke genkendte ham.

– Der var en, der ville tage et billede med mig, og en anden tilbød mig en energidrik. Men det var nok fordi, de ikke vidste, hvem jeg var, fortalte Paludan til Expo.

I Rinkeby gik det derimod værre, da Paludan blev genkendt, og folk begyndte at råbe »pædofil« til ham. Ifølge Expo skulle dette have fået Paludan til at runde aktiviteten af.

Den profilerede koranbrænder og libertarianer Rasmus Paludan med en jødisk kippa på hovedet. Foto: Twitter.

Inden Paludan forlod stedet, skal han have været spurgt ind til, hvad der adskiller partiet Stram Kurs fra Alternativ for Sverige (AfS). Paludan, der nu har meddelt, at han vil starte sit danske kontrajihadistiske parti i Sverige, forklarede, at Stram Kurs er libertariansk og derfor langt mere positiv overfor homoseksualitet og ikke ser det som et problem, at en 39-årig mand taler om seksuelle fantasier med børn.

– Vi står for mere frihed. Vi er mest af alt libertarianere. Vi mener, at man skal kunne tale med børn om sex. Vi har heller ikke noget imod homoseksualitet, for eksempel, sagde Paludan. At AfS skulle have noget imod LGBTQ er dog tvivlsomt, da partilederen, Gustav Kasselstrand, tidligere har deltaget i en venskabelig debat med kendis-bøssen Alexander Bard og åbent samarbejdet med Rasmus Paludan, der også tidligere har foretaget sig ting, der tyder på, at han er homoseksuel.

Læs også:
Paludan anklages for at krænke mindreårige med seksuelle fortællinger
Paludan afmeldt fra AFS-møde efter seksuelle samtaler med mindreårige


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • FuckJødenPaludan says:

  Kontrolleret opposition, krypto jøde? Han har sikkert noget baggrund han holder meget hemmeligt, kender slagsen…

 • Rasmus Paludan gør meget godt.
  Synes man bør holde sig for god til at deltage i vores fjenders korsfæstelse af ham.

  Med hans nye status som gift med en kvinde bør alle beskyldninger om homofili manes i jorden.

  Den sexsnak med børn er snedigt manipuleret af fjendtlige medier og er ikke mere end en storm i et glas vand.

  Man bør stille sig selv det spørgsmål når man vurderer Rasmus Paludan, uagtet hans private liv. Vil hans politik for Danmark være bedre end det nuværende vi lever under. Svaret er et stort ja!

 • Jeg ved nu ikke om svaret ville være “ja”, for hans parti og initiativer har ikke danmark (læs: det danske folkefærd) i centrum som det vigtigste og øverste.
  Tror sgu Paludan ville være helt okay med om “danmark” kom til at bestå hovedsageligt af udefrakommende, så længe de ikke var muddergrise.

  Det er vigtigt at den højeste prioritet, kernen, er det danske folkefærd og dets fremtid – ikke et snævret anti én-af-utallige-udefrakommende-elementer-vi-ønsker-bortgjort-vort-territorium.

  Men måske tager jeg fejl?

 • At have “ville hans politik være bedre end det nuværende” som spørgsmålet, der skal afgøre om han er positiv eller negativ i kampen for vores folk, er en helt utrolig lav bar at sætte. Den nuværende politik er kønsskifte til børn, Hvidt folkemord, evige krige for Israel og hyper materialisme og individualisme. Jeg vil næsten sige, at hvis du kunne finde på noget værre vil det være imponerende.

  Paludan fik befolkningsudskiftningen på dagorden under valget i 2019. Det var klart positivt, uanset hans mange fejl. Men siden da er det langt fra lykkes ham at skabe lignende vigtige debatter i Danmark. Han har dig til gengæld forsat sin shilling for Israel, homoseksualitet, liberalismen og andre typiske kontrajihad pointer. Disse er enormt skadelige, da de gør den nationalistiske del af Danmark dummere, og får dem længere væk fra de egentlige problemer.


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //