Rekord mange indvandrere kom til Danmark i det første kvartal af 2023

MASSEINDVANDRINGEN: I de første tre måneder af 2023 er 21.986 udlændinge kommet til Danmark – en rekord for årets første kvartal, som også ses i resten af Europa og USA. Omkring halvdelen af udlændingene, som kom til Danmark, er fra vestlige lande.

Aldrig før er der i årets første kvartal kommet så mange udlændinge til Danmark, som der er i 2023. Det viser tal fra Danmarks Statistik ifølge Berlingske.

21.986 personer er i årets første tre måneder kommet til Danmark, mens 11.506 har forladt landet. I samme periode blev der i alt født 13.965 børn i Danmark, altså kun omkring to tredjedele af antallet af udlændinge som kom til Danmark. Og dertil skal det nævnes, at i samme periode døde 15.213 personer i Danmark. Dermed var der altså flere danskere som døde end der blev født, og samtidig kom der mere end 20.000 udlændinge hertil.

LÆS OGSÅ: Masseindvandringen er en sæk giftige skorpioner

Resten af Europa
Denne tendens er desværre ikke noget, som kun kan observeres her i Danmark. EU’s grænse- og kystvagt Frontex kunne i weekenden berette om en stigende tendens med personer, der illegalt forsøger at nå unionens grænser.

I årets første fire måneder steg antallet af personer, der ulovligt forsøgte at nå de europæiske kyster fra Nordafrika via ruter mod Italien, med 292 procent sammenlignet med sidste år.

Men første kvartal af 2022 var allerede på et rekord højt niveau, der var en stigning på 70 procent fra samme periode i 2021.

USA oplever også hidtil usete migrationsstrømme
Alene i det amerikanske budgetår for 2022, der gik fra d. 1. oktober 2021 til d. 30. september 2022, ankom der et sted mellem 6.200.000 og 6.500.000 illegale migranter til USA. Men i det amerikanske budgetår for 2023 ligner det, at der kommer et sted mellem 7.000.000 og 7.200.000 illegale migranter til USA.

Disse illegale mennesker er primært fra Mellemamerika og Haiti. Disse befolkningsgrupper er totalt fremmede fra den civilisationsskabende hvide befolkning, som grundlage USA.

SE OGSÅ: Dagens video: Multikultur er dømt til at fejle – Adolf Hitler

Kapitalisterne jubler
SMVdanmark, brancheorganisationen for små og mellemstore virksomheder, siger til Berlingske, at de mange indvandringer er positive nyheder.

– Det er super positivt af tre grunde. Det gør det muligt for virksomhederne at udnytte momentum i økonomien, det presser inflationen ned, og det styrker de offentlige finanser i en tid med hård demografisk modvind, siger seniorøkonom Thomas Gress til avisen.

Han siger videre, at danske virksomheder er gode til at rekruttere udenlandsk arbejdskraft, og at de har gode erfaringer med det.

Thomas Gress fortæller også, at det kan have en positiv effekt, at der er indvandrere i Danmark, der taler godt om Danmark til folk i deres hjemland.

Kapitalisterne ser positivt på indvandringen af en række årsager. Først og fremmest kan de bruge strømmen af racefremmede til Europa, til at pressen lønnen ned på arbejde og dermed øge deres profit. Men derudover giver indvandringen dem en større gruppe forbrugere, svækker sammenhængskraften i arbejderbevægelsen og ved at have ikke-hvide medarbejdere kan de nemmere få investeringer af regeringer og jødiske kapitalfonde.

En eksistentiel trussel mod den europæiske race
Indvandring af racefremmede til vores lande, samt propaganda for raceblanding og politik der medføre lave fødselsrater, udgør en eksistentiel trussel mod hele den europæiske race. Hvis der ikke bliver lavet store ændringer i hele vores politiske system, så risikerer den europæiske race at blive minoriteter i vores egne lande indenfor nogle få årtier, og helt ophøre med at eksistere indenfor de nogle århundrede.

 


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Anonym says:

    det må stoppes, men ingen partier gør noget ved det her. Den eneste politiske løsning er en revolution


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //