Rig jøde beskyldt for udnyttelse af mindreårige ville »sprede sin DNA«

USA: Den skandaleramte jøde, Jeffrey Epstein, havde en drøm om at sprede sin DNA ved at gøre kvinder på hans farm gravide – for han ville forbedre menneskeracen.

Jeffrey Epstein blev 28. marts 2017 fotograferet til en liste over sexforbrydere. Han er i årevis blevet anklaget for seksuelle forbrydelser.

Avisen New York Times har interviewet flere kilder bekendt med Jeffrey Epstein og skriver, at han havde en drøm om at skabe »supermennesker«.

Den skandaløse jøde ledte derfor efter kvinder, han kunne gøre gravide på sin farm i New Mexico. Det kan lyde outreret – men for Epstein var det ikke en hemmelighed. Han delte nemlig tankerne om sin drøm med stribevis af topforskere, som han tiltrak til middage i hans mansion på Manhattan.

Forskerne talte nu afdøde Stephen Hawking, nobelprisvinderen Murray Gell-Mann, palæontologen Stephan Jay Gould og måske vigtigst George M. Church, en molekylær biolog, der har arbejdet på at identificere gener, der kan ændres for at skabe »overlegne mennesker«.

Epstein brugte ifølge avisen sine forbindelser og sin karisma til at komme ind i det videnskabelige miljø i håbet om, at det kun hjælpe ham til at forfølge sin interesse for »eugenik« – et begreb, der dækker over en ideologi, der anser det som et politisk anliggende at kontrollere fordelingen af arvemateriale i menneskelige befolkninger.

Med andre ord brugte den nu skandaleramte rigmand den samme taktik, som han med succes brugte til at kultivere forbindelse til erhvervsledere og politiske topfolk. Jeffrey Epstein er pt. på anklagebænken for sexhandel samt seksuel udnyttelse af mindreårige. I 2018 identificerede Miami Herald 80 kvinder, der hævdede at være blevet seksuelt forulempet af rigmanden.

Sagen har potentiale til at ramme Epsteins magtfulde venner, der tæller navne som Donald Trump og Bill Clinton. I 2017 havde FBI et 53 sider langt anklageskrift klar imod Epstein, som ville have sendt ham bag tremmer for livstid. Men i stedet slap han med at afsone under et år takket være en aftale underskrevet af den daværende anklager i Miami, Alexander Acosta, som Donald Trump udnævnte til arbejdsminister efter sin tiltrædelse som præsident i 2017. 12 juni gik Alexander Acosta af.

Også i den konkrete sag kan kritikken ramme Epsteins magtfulde forbindelser. Han fortalte ifølge avisens kilder flere gange forskere og erhvervsfolk om sine ambitioner om at bruge farmen i New Mexico som en base, hvorfra han kunne inserminere kvinderne. For nogle af forskerne var tiltrækningen Epsteins penge og muligheden for at få finansieret forskningsprojekter, skriver New York Times.

Der er ifølge avisen ikke noget, der tyder på, at hans planer blev til noget. Tre af forskerne, som avisen har talt med, fandt alle idéen langt ude og foruroligende. Ifølge en af dem, Jaron Lanier, havde Epstein sagt til en anden forsker, at målet var at inseminere tyve kvinder på hans enorme farm under navnet Zorro Ranch. Ifølge Lanier var idéen baseret på den bizarre historie om en »elitær sperm bank«. Det var Laniers indtryk, at han brugte middage på hans mansion i Manhattan til at screene mulige kvinder til hans plan. Flere af gæsterne var derfor attraktive kvinder med højt akademisk niveau.

LÆS OGSÅ:
Jøden Jeffrey Epstein arresteret for sexhandel med mindreårige

KILDER:
NEW YORK TIMES


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //