Rothschilds-balet 1972

HISTORIE: På denne dag i 1972 holdt Guy de Rothschild og Marie-Hélène de Rothschild, medlemmer af den jødiske bankfamilie Rothschild, et makabert bal på Château de Ferrières, en af ​​familiens mange gigantiske palæer.

Château de Ferrières var tændt i rødt for at få det til at se ud, som om det brændte. Scener fra den jødiske instruktør og pædofile Roman Polańskis film om Satan, »Den niende port«, blev optaget der. I filmen »Eyes Wide Shut« er filmens okkulte ritual optaget i et andet af Rothschild-palæerne, Mentmore Towers i Storbritannien.

Historien om Rothschilds-familien

Grundlæggeren af ​​bankfamilien Rothschild var Mayer Amschel Rothschild, som blev født i 1744 i en jødisk ghetto i Frankfurt. Først uddannede han sig til rabbiner, men opdagede hurtigt, at valuta var mere interessant. Som forhandler af sjældne mønter vandt han beskyttelse af kronprins Wilhelm af Hessen. Rothschilds fandt senere vej ind i bankverdenen og var i stand til at profetere på den franske revolution.

Det, der senere skulle blive et bankimperium, blev finansieret ved hjælp af stjålne soldaterlønninger. Storbritannien havde overladt det til Rothschilds at håndtere penge, der skulle udbetales til hessiske lejesoldater, men familien brugte pengene til deres bankforretninger i stedet.


I 2011 blev der udgivet en informationsfilm om Fractional Reserve Banking og Rothschild-familien i filmen kaldet »Red Shields«. Videoen er linket til et indslag om Rothschild-svindel efter slaget ved Waterloo.

Mayer Amschels udvidede derefter imperiet ved at sende deres sønner ud til de strategisk vigtige europæiske byer, London, Paris, Wien og Napoli. I årenes løb har Rothschild-familien profiteret på mange krige og været involveret i mange bedragerier. Mayer Amschel Rothschild har sagt følgende: »Lad mig udstede og kontrollere et lands valuta, og jeg er ligeglad med, hvem der laver lovene«.

I den kinesiske bestseller Currency Wars, udgivet i 2007, bliver Rothschilds udpeget som ejere af 5 milliarder dollars eller 33.858.000.000 kroner.

Edderkoppen i nettet under moderne krige

Det var også til Rothschild-familien, at England lovede, at den internationale jødedom ville få Palæstina, hvis zionisterne trak USA ind i Første Verdenskrig. Det skete ved, at den britiske udenrigsminister Arthur James Balfour skrev den såkaldte Balfour-erklæring, som var rettet direkte til Lord Walter Rothschild, noget der skildres i denne dokumentar.

En rød tråd gennem de fleste moderne krige har været, at lande med nationale banker, som ikke er under denne jødiske families økonomiske sfære, på forskellige måder er tvunget til at blive indlemmet i den. Et moderne eksempel på en sådan krig var den mod Libyen i 2011, hvor Muammar Gaddafi blev stormet, efter at han havde til hensigt at skabe en rentefri valuta for Afrika, gulddinaren, en valuta som Russia Today udsendte en indslag om. Allerede inden krigen i Libyen var forbi, blev der etableret en ny centralbank i landet.

Iran er et andet eksempel, som et land under konstant angreb fra jødiske interesser. Forskellige typer af »War Games« (militære simuleringer) har dog vist, at USA og Israel kun kan slå landet ud ved at atombombe dets storbyer, noget der ifølge analytikere ville vende verdensopinionen for meget imod dem.

 

Rothschilds og Anden Verdenskrig

Tyskland havde intet andet valg end at krybe under gældsslaveri indtil 1933, hvor Adolf Hitler og nationalsocialisterne kom til magten. På dette tidspunkt begyndte den tyske regering at modarbejde de internationale bankkarteller ved at udstede sine egne penge. Verdensjødedommen reagerede ved at erklære krig mod Tyskland i 1933.

Hitler startede et nationalt kreditprogram ved at skabe offentlige arbejdspladser til oversvømmelseskontrol, reparation af offentlige bygninger og private boliger, konstruktion af nye veje, broer, kanaler og havneanlæg. Alt dette arbejde blev betalt med penge, der ikke længere kom fra private internationale bankfolk.

I sit politiske testamente nægtede Hitler, at han ønskede krig i 1939 og skrev:

[…] det var ønsket og fremkaldt udelukkende af de internationale statsmænd, som enten var af jødisk afstamning eller arbejdede for jødiske interesser.

Det tredje rige udgav en masse informationsmateriale om emnet, herunder produktionen af ​​spillefilmen Die Rothschilds, som var rettet mod Rothschild-familien og afslørede, hvordan England blev gjort til slave af dem gennem bedrageri på landets aktiemarked, efter slaget ved Waterloo. Essensen af ​​Anden Verdenskrig var således den samme; Tyskland truede de internationale bankkarteller, hvorefter konflikten eskalerede til en fuldskala krig.


I 1940 eksponerede den tyske filmindustri den jødiske families aktiviteter, her med engelske undertekster.

 

Rothschilds-balet 1972

Selvom den jødiske bankfamilies sammenkomster normalt holdes under ekstrem hemmelighed, dukkede billeder fra dette bal op på nettet, mere end 40 år efter, at det blev afholdt. Billederne viser en sygelig kulisse – blandt andet var spiseborde blevet pyntet med hvide dukker med revnede kranier, udstoppede skildpadder omgivet af insekter med mere.

Se billederne nedenfor:

Indbydelsen til bal var skrevet baglæns og skulle læses foran et spejl.

Inden ballet havde den jødiske familie pyntet et af spisebordene med en mørk figur omgivet af realistiske dukker, der forestillede hvide babyer med revnede kranier og manglende lemmer.

Deltagerne ved ballet bar også forskellige typer surrealistiske masker. Her ses en gæst iført en maske med flere ansigter og fastsiddende insekter.

Vært Guy de Rothschild og værtinde Marie-Hélène de Rothschild møder gæsterne.

Værtinden byder velkommen.

Salvador Dali poserer foran sit portræt af Mae West.

Yderligere gæster.

Yderligere gæster.

Yderligere gæster.

På et bord lå en hvid nøgen mannequin, som til en begravelse, omgivet af roser.

På et andet bord var der dekorationer af udstoppede skildpadder omgivet af insekter.

Yderligere gæster.

Yderligere gæster.

Marie-Hélène de Rothschild til venstre.

Nogle kvindelige gæster var klædt ud som fuglebure.

Audrey Hepburn inde i et fuglebur.


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Lars Agerbæk med æ says:

  ja de forstår at more sig de rige. Det må man give dem.

 • Ja, de er slet ikke nogle syge mennesker, men bare helt almindelige mennesker lige som du, jeg og alle andre, der bare kan lide at hygge sig og more sig, bl.a. med lemlæstede babydukker.

 • Jøden der beriger sig ved at stjæle folks private oplysninger, ønsker sig mere privatliv.

  “Mark Zuckerberg bygger ‘hemmeligt’ palæ med gigantisk underjordisk bunker på tropeø“


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //