Rusland kritiserer USA’s forsøg på at stoppe lov mod homopropaganda

UDLAND: Forud for den endelige afstemning om den russiske lov mod homopropaganda førte amerikanske politikere en omfattende lobbykampagne for at overtale lovgivere til at stemme nej. Den russiske ambassade i Washington beskriver det hele som »et modbydeligt forsøg på at blande sig i vores nationale anliggender«.

Ruslands ambassadør i Washington Anatoly Antotov. Foto: U.S. Mission Geneva / Eric Bridiers (CC BY-ND 2.0.

Nordfront har tidligere skrevet om et russisk lovforslag, der udvidede forbuddet mod at sprede homopropaganda til mindreårige i Rusland til at gælde for alle aldre. I denne uge stemte statsdumaen enstemmigt for sidste gang for forbuddet, som giver store bøder til dem, der udbreder homoseksualitet, kønsskifte eller pædofili.

Forud for afstemningen skulle blandt andre USA’s jødiske udenrigsminister Anthony Blinken have forsøgt at nå flere russiske lovgivere. I offentlige optrædener plæderede LGBT-fantasten Blinken for, at politikere skal »trække lovforslaget tilbage« og »respektere menneskerettighederne og alles værdighed«.

Den amerikanske indflydelseskampagne bliver nu kritiseret af den russiske ambassade i Washington, skriver RT. I en erklæring beskrev ambassaden amerikanske politikeres offentlige kritik af russisk lovgivning som »et afskyeligt forsøg på at blande sig i vores interne anliggender«.

»Rusland står konsekvent for beskyttelsen af ​​traditionelle familieværdier og modsætter sig forsøg fra vestlige stater, ledet af USA, på at påtvinge andre lande pseudo-liberale og perverse ideer om menneskerettigheder«, skriver ambassaden.

 

Kritiserer CIA’s åbenlyse handling med at rekruttere agenter

I en anden udtalelse kritiserer ambassaden en tale, som CIA-chef David Marlowe for nylig holdt på et amerikansk universitet, hvor han åbent talte om, hvordan CIA leder efter agenter og informanter i Rusland.

Ambassaden skriver, at udviklingen kun bekræfter Washingtons fjendtlighed og CIA’s anti-russiske aktiviteter. Det hævdes, at Marlowes plot er et forsøg på at få opmærksomhed, så kongressen vil bevilge flere penge til CIA.

»Man kan næppe modsige nogle eksperter, der forklarer CIA’s russofobiske entusiasme med et ønske om at kompensere for tabt omdømme i forbindelse med fiaskoen med tilbagetrækningen af ​​tropper fra Afghanistan«, skriver ambassaden.

Samtidig er Rusland blevet anklaget for omfattende efterretningsaktiviteter i Vesten. I både Norge og Holland er såkaldte illegalister blevet anholdt, og i Sverige er der lige nu en retssag i gang mod to iranske brødre, der er mistænkt for at have spioneret på vegne af Rusland. For nylig blev også et russisk ægtepar anholdt i Stockholm, mistænkt for samme forbrydelse.


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //