HOLOCAUST ER FUP:  Horst Mahler

“HOLOCAUST”: Den 25. februar 2009 blev den tyske advokat Horst Mahler dømt for offentligt at have udfordret historieskrivningen om det såkaldte holocaust.

Horst Mahler.

Onsdag den 25. februar 2009 faldt dommen på seks års fængsel til den tyske advokat Horst Mahler. Hans forbrydelse var at stille spørgsmål til den officielle historieskrivningen om Anden Verdenskrig, hvilket ikke er tilladt i forbundsrepublikken Tyskland. Horst Mahler havde distribueret Germar Rudolfs bog, «Lectures on the Holocaust», hvilken bryder mod tysk lov.

Horst Mahler holdt sin egen afslutningsprocedure som varede omkring en time. Han forklarede, at folkets vrede er ved at nå kogepunktet, og at dommeren selv skulle passe på ikke at blive ramt af denne vrede. Til trods for at den højeste straf for at «benægte holocaust» var fem år, valgte dommeren Martin Rieder, at forhøje den med yderligere et år. Grunden til dette var ifølge dommeren, at Horst Mahlers tale i retssalen viste, at han overhovedet ikke angrer.

Flere domme blev udstedt mod Horst Mahler for samme tankekriminalitet, blandt andet for en videoudtalelse, som blev spredt via Horst Mahlers hjemmeside. I videotalen, som er knap en time lang, gør han sit synspunkt klart: «Holocaust er en løgn! Påstanden, at det er bevist, er en løgn! Der findes ingen beviser for det!»

Med alle dommene lagt sammen blev den 73-årige Horst Mahler dømt til 12 år i fængsel, hvilket for en mand i hans alder kan sammenlignes med en livstidsdom.

Horst Mahler valgte at udtrykke sit synspunkt – til trods for, at han var klar over at det ville føre til en fængselsstraf. I sin videotale forklarer han, at retssagerne mod ham kan øge bevidstheden om den undertrykkelse som det tyske folk lever under. I talen bekendtgjorde han: «Vi kan ikke med værdighed kalde os for tyskere, hvis vi ikke bakker op om sandheden, men i stedet underkaster os løgnen.»

Læs også:
Douglas Christie – Advokaten som afslørede «holocaust-eksperterne»
Blogger afslører kendt Holocaustfoto som fup
“Holocaust”-fupnummeret må knuses


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //