Smid EU ud af Norden!

MODSTANDSBEVÆGELSEN: Hvis du har læst vores ti punkter, har du sandsynligvis også konkluderet, at EU udgør en alvorlig trussel mod vores land, vores borgeres sikkerhed og vores folks overlevelse.

At gennemføre et Dexit er imidlertid ikke en enkel sag, men kræver, at vi først kaster alle forrædere ud af folketinget. For at opnå dette skal vi gennemføre en revolution. Heldigvis for os kommer denne time stadig nærmere, da globalisterne bliver mere splittede, og modstanden øges. Desuden er det kun os, der tilbyder et reelt alternativ til at revolutionere vores land.

Den Nordiske Modstandsbevægelse vil ikke stille op i valget til Europa-Parlamentet. Vores vurdering er, at udsigterne til at opnå nogen indflydelse er endnu dårligere end i et eventuelt folketingsvalg, selv hvis vi skulle lykkes med at komme ind i EU-parlamentet. De danske EU-parlamentarikere har nemlig intet at skulle have sagt i Bruxelles, hvor beslutningerne alligevel træffes af den internationale storkapital og dens håndlangere i EU-Kommissionen.

Under EU-valget fokuserer Den Nordiske Modstandsbevægelse i stedet på at informere danskerne om den trussel, som EU udgør, og samtidig fremme vores eget alternativ, vores vision om et frit og forenet Norden. I fremtiden vil vi måske stille op i et valg til Europa-Parlamentet, hvis vi vurderer, at der er gode udsigter til at få tilstrækkelig opmærksomhed til at nå ud med vores politiske mål, men i øjeblikket ser vi, at den bedste måde at gøre vores idé kendt på er at henvende os direkte til almindelige mennesker.

Findes der valgbare partier, som vi anser for at være tilstrækkeligt i tråd med vores mål, så vi kan opfordre vores medlemmer og sympatisører til at stemme på dem? Nej, desværre ikke.

I betragtning af det fjendtlige miljø, vi lever i, mener vi, at det er kontraproduktivt at lede danskerne ind i en dansk-centreret tankegang, når det er indlysende, at vi, for at kunne hævde danske, men også svenske, norske, finske og islandske interesser, må stræbe efter at opbygge et forenet Norden – og allerede nu samle nordboere omkring denne tanke. I sidste ende må vi have et fælles forsvar, valuta og en eller anden form for politisk styring. At opnå dette er ikke kun nødvendigt for at være konkurrencedygtig, men også grundlæggende for at kunne sikre vores absolutte uafhængighed fra andre stormagter. Kun et forenet Norden kan sikre de nordiske folks biologiske overlevelse på lang sigt.

Vi vurderer, at de partier, vi ser, ikke tænker i disse baner, men er fanget i en gammel og forældet tankegang. At opfordre til at stemme på dem er at forvirre danskerne og lede dem på afveje.

Hvis du virkelig vil bekæmpe EU, er dit eneste valg at organisere dig i Den Nordiske Modstandsbevægelse, så vi kan fremme organisationen og på sigt nå ud med vores vision om et frit Norden.

Gør dig ingen illusioner; EU vil først kunne forlades, når folketinget er renset for forrædere, hvilket kun vil kunne ske ved, at vi kaster dem ud, ikke stemmer dem ud.


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Beowulf says:

  JA TAK UD AF EU
  DEXIT NOW

 • Novorossiya says:

  I wish I could join you guys, but im Italian.


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //