Statsministeren lefler for jøderne i sagen om omskæring – folket er rasende!

OMSKÆRING: Folket raser på Facebook over Mette Frederiksens appel om ikke at vedtage et forbud mod omskæring.

Landets statsminister, Mette Frederiksen, er gået på Facebook med en appel om ikke at vedtage et forbud mod omskæring – og forståelse for hendes egen kovending i spørgsmålet.

I Statsministerens lange appel modsiger hun sig selv flere gange, ved blandt andet at skrive, at “at retten til at bestemme over egen krop gælder for alle”, men tilsyneladende ikke for de raske drengebørn som nu fortsat helt lovligt kan komme under kniven.

Det gennemgående tema i Statsministerens appel er Anden Verdenskrig, antisemitisme, jødeforfølgelse og “Holocaust”, og Statsministeren lader læseren forstå, at lige netop et forbud mod omskæring, ville være en forfølgelse af jøder.

Statsministerens appel kan læses i sin helhed her!

Folket er dog rasende over Mette Frederiksens lange søforklaring af, at børnemishandling skal tillades, og Statsministerens Facebook-opslag er i skrivende stund “liket” med 3.200 sure smileyer mod en let overvægt af almindelige “likes”.

Blandt de 6.800 kommentarer er størstedelen enten kritisk eller fortørnet over Statsministerens søforklaring og holdning til spørgsmålet om omskæring:

Flere af kommentarerne nævner informationen fra over 300 læger om, at hele 88 procent af den danske befolkning ønsker en 18-årsmindstealder for medicinsk unødvendig omskæring – et debatindlæg til artikel om drengeomskæring i Politiken 15. marts 2020.
Læs også:
Mette Frederiksen siger nej til forbud mod omskæring – vi skal passe på jøderne


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • OYY VEYY!

    Mette F. vil sikkert bare forsøge at undgå et Mossad-orkestreret hævn-terrorangreb. Jøder skal kunne skære i og sutte på små drenges tissemænd, ellers er vi antisemitiske!

  • Jeg forstår dog ikke hvorfor Mette F går på Facebook med et langt klynkeindlæg og udstiller sig selv sådan. Hun må da vide at selv det ultimative trumfkort: HOLOHOAX kortet kan ikke engang stille noget op mod direkte lemlæstelse af børns kønsdele i 2020.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //