Status quo eller revolution?

NATIONALSOCIALISME: Nordfront publicerer her en ideologisk artikel skrevet af en gæsteskribent.

Det er nu et par år siden at Nye Borgerlige blev valgt til Folketinget – mest som en reaktion på den masseindvandring, der har skyllet ind over vores land i årtier. Omsider har et lille segment af vores befolkning åbnet øjnene for problemet, men således kun delvist, og resultatet af dette blev altså en stemme kastet på et udvandet populistisk parti.

I betragtning af situationen i Danmark er der ingen tvivl om, at Nye Borgerlige vil fortsætte med at vokse – så længe det system vi lever i, forbliver stabilt. Dette skyldes, at flere og flere mennesker vil reagere på et endnu mere dysfunktionelt og multikulturelt samfund. Nye Borgerlige vil være den første og nemmeste mulighed for disse mennesker. Partiet ser ud til at appellere til de mennesker, der ønsker en form for forandring, men ikke vover stille spørgsmålstegn ved selve systemet.

Nye Borgerlige udgør en reaktion blandt mennesker, der tror på systemet, og som har et ønske om at reformere samfundet. De sætter ikke masseindvandring og andre ting i et helhedsperspektiv. De er ikke klar over, at det der sker, er en direkte konsekvens af det nuværende system, og de ved ikke, eller lader som om, at visse grundlæggende faktorer, som på en afgørende måde påvirker udviklingen, ikke eksisterer. Hvoraf to af de vigtigste er zionismens rolle og spørgsmålet om race.

Nye Borgerliges politik er et forsøg på at dæmme op for den destruktive udvikling, uden at rokke ved det nuværende system og samfundets grundlæggende form. Man tænker sig, at det nuværende system ville have været mere acceptabelt med en mere ansvarlig politik. Generelt set betyder det reduceret indvandring fra ikke-europæiske indvandrere, mere moral og etik i samfundet, mere politi, hårdere straffe, stærkere forsvar, mindre udviklingsbistand, stærkere støtte til kulturlivet osv. De vil altså beholde det nuværende politiske system.

For en nationalsocialist er dette udelukkende en reaktionær politik. Grundlæggende er budskabet: Lad os bevare vores livsstil såvel som sikring af social og økonomisk sikkerhed, og vi vil fortsat ikke bekymre os om at blive styret af zionistiske mediemoguler og bankejere!

Er man beredt til at kigge igennem fingrene på en række emner (såsom den om zionistiske magt) og ikke er interesseret i nogen større samfundsændring, er det logisk at støtte Nye Borgerlige eller Stram Kurs.

Man indlemmer sig da i den fremherskende politiske kultur og taler sjældent eller aldrig om revolution eller radikale samfundsændringer. Man forsøger som regel at være populistisk og tilpasser sit budskab til tidens ånd.

Modstandsbevægelsen er en revolutionær og nationalsocialistisk organisation. Dette adskiller os fra Nye Borgerlige og de andre nationalistiske partier og organisationer. Dybest set betyder det, at vi kæmper for at skabe et helt nyt samfund. Vi mener, at selve systemet er fuldstændig forældet på de fleste områder; racemæssigt, kulturelt og økonomisk. Vi forkaster derfor hele systemet.

Verden gennemgår nu store forandringer, og den kapitalistiske økonomi viser tegn på stigende ustabilitet. På trods af dette er økonomien god nok til, at vi i Nordeuropa kan leve godt. I det lange løb samles de mørke skyer dog tættere. Før eller senere vil det nuværende system blive udsat for meget stress, og så bliver situationen straks meget værre.

Vi anser kapitalismen, og dermed det nuværende system, for at være tæt på sin undergang, og vi vil ikke forlænge dens eksistens ved at være en del af reaktionen. Vi vil hellere bygge noget nyt på ruinerne af systemet; et nationalsocialistisk samfund i harmoni med naturen.

Vi har indset, at et fuldstændigt systemskifte er absolut nødvendigt, og at der ikke er nogen mening i at forsøge at støtte en samfundsform, der er gennemrådden. Naturligvis vil vi beholde “grunden” og måske også forsøge at beholde “fundamentet” – landet, folket og de sunde dele af kulturen – men resten bør rives ned og genopbygges i henhold til nye idealer og fremtidige mål.

Vi er naturligvis klar over, at det vil blive meget vanskeligt at overtale folk under de nuværende omstændigheder. Folket har det stadig godt og er ikke klar til at støtte noget, der kan betragtes som kontroversielt. De fleste mennesker vil stemme efter deres tegnebogslogik snarere end noget andet. Vi ved, at de fleste mennesker først vælger alternativer inden for systemet først, og de vil først vende sig til Modstandsbevægelsen som en sidste udvej efter at have prøvet andre veje.

I løbet af denne fase skal vi så frøene, så vi kan senere kan høste. Vi må gøre os kendt som en kompromisløs styrke, der står diametralt modsat systemet. Vi skal forberede folket ved at sprede det nationalsocialistiske budskab. Vi skal forkynde vores vision om et frit og forenet Norden, og konstant rette kritik mod det nuværende system. Langsomt men sikkert skal vi opbygge en velorganiseret revolutionær base og konstant stræbe efter at ekspandere hvor vi kan, så vi har et optimalt udgangspunkt, når tiden er inde.

Du som læser dette bør overveje dette. Det er vigtigt, at du også vælger side. Støtter du dette system? Tror du, det vil bestå? Ønsker du, at det skal bestå?

Hvis du ønsker det, er Modstandsbevægelsen ikke noget for dig. Forskellen mellem os og de andre er, at vi ikke ser begrænsningerne i nuet, men mulighederne i fremtiden. Vi er ikke bange for skumringen, men er klar over, at den vil føre til et nyt daggry. Vi ser ikke tidsånden som noget absolut, men vi er bevidste om at ting kan, vil, og må ændres. Vi har til hensigt at handle konsekvent og revolutionært, og vi håber, at selv du vil støtte os!

Læs også:
Nationalsocialistisk vision
Kald os aldrig højreekstreme
Politiske soldater
Idealismen – Folkefællesskabets kerne
Folkefællesskab i praksis


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • The odinist revolutionary
  Supports Nordfront Denmark
  To create a new society
  To reject the anti-nordic society
  To be a spiritual force
  Against the new world order
  To build something new
  On the ruins of the old
  To build a new Denmark
  On the ruins of the old Denmark
  The Mud Flood of 1812
  Look for the dirt up to the first window
  Look at the burned and melted buildings
  At the red rock cliffs of Sedona Arizona
  Odin and Frigga are the foundation
  Of the new Denmark for nordic people


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //