Støtteaktioner for danske arbejdere i flere nordiske byer

AKTIVISME: Udover aktivismen i Danmark, har Den Nordiske Modstandsbevægelse ageret mod Danmarks godkendelse af arbejdsgiveres ret til at kræve coronapas for ansatte, i blandt andet Oslo, Stockholm, Gøteborg og Malmø.

Det var i mandags, at den danske regering med fagforeningernes godkendelse traf beslutningen, der betyder, at arbejdsgivere i landet får retten til at stille krav om vaccination eller regelmæssige negative tests for covid-19, og at de uden dette helt lovligt har ret til at afskedige ansatte, og dette er uanset hvor længe personerne har været ansat, eller om de i øvrigt har opført sig fejlfrit.

Den Nordiske Modstandsbevægelse er stærkt imod sådanne overgreb på nordiske arbejderes rettigheder, udført af korrupte politikere og til gavn for storfinansen, og valgte derfor søndag at drive aktivisme med den aktuelle anti-folkelige beslutning i fokus.

Herunder ses billeder fra flere af de aktioner, der blev gennemført. Sidst i artiklen er der også links til yderligere læsning om Den Nordiske Modstandsbevægelses holdning i sager som omhandler covid-19.

 

Oslo
I oslo blev en aktion foran den danske ambassade gennemført og der blev opsat plakater i det omkringliggende område. 

Stockholm
Pär Sjögren afholdt en tale foran den danske ambassade i Stockholm. Grønne røggranater blev brugt under talen for at fange folkets opmærksomhed.Uddrag fra Pär Sjögrens tale:

Den danske stat vedtog i sidste måned en anti-folkelig beslutning, der betyder, at arbejdsgivere har ret til at afskedige arbejdere, der ikke kan fremvise et gyldigt vaccinepas. En frygtelig beslutning, der klart og tydeligt begrænser arbejdernes rettigheder. Vigtige rettigheder for befolkningen, som en sund stat aldrig havde behandlet så letsindigt.

Det handler ikke om vaccine eller ikke vaccine, det handler om at man vælger at krænke arbejdernes rettigheder til fordel for storfinansen, ved yderligere at gøre ansættelses- og arbejdsvilkår usikre for det arbejdende danske folk.

Den Nordiske Modstandsbevægelse opfordrer derfor, på denne dag, den danske stat til øjeblikkeligt at stoppe denne anti-folkelige handling mod vort folk!…

… Når i slår på danskerne, rammer det ikke kun folkekammerater i andre lande – nej, det rammer vores egne nordiske folk i vores eget nordiske land, og vi i Den Nordiske Modstandsbevægelse har ikke tænkt os stille og passivt at iagttage dette.

Nej, i stedet markerer vi her i dag vores modstand og dermed vores støtte til alle danske folkekammerater. Vi ønsker jer styrke og mod til at slå tilbage på systemet. Vaccineret eller uvaccineret – i må tage gå sammen og kæmpe sammen igen, når systemet tramper på folket.

Når den internationale storfinans rykker frem, skal den nordiske arbejder forsvares. Når tamme og kapitalloyale socialister og korrupte fagforeningspampere lukker øjnene – så går vi nationalsocialister frem og siger, at det må være nok nu!

Efter aktionen ved den danske ambassade bevægede aktivisterne sig ned gennem Stockholms gader, videre til Sveriges rigsdag. Der blev uddelt flyveblade og diskuteret med forbipasserende. 

Helsingborg
En offentlig aktion med plakater blev udført i Helsingborg centrum. Ved passagerindgangen til færgen mellem Helsingborg og Helsingør stod aktivister ligeledes med plakater. Afslutningsvis blev en plakat sat op ved Helsingborg havn. 

Malmø
I Svågertorp, Malmø blev der gennemført en offentlig plakataktion udenfor en togstation, hvorfra man kan rejse til København, samt ved et corona-testcenter. Derudover blev der sat plakater op langs motorvejen mod Øresundsbroen. 

Gøteborg
Ved færgelejet i Gøteborg blev der opsat plakater, synlige for de rejsende, som er på vej til Danmark.I sidste afsnit af Den Nordiske Modstandsbevægelses officielle podcast Ledarperspektiv blev organisationens syn på covid-19, restriktioner, vacciner og vaccinepas fastlagt:

I denne artikel forklarer organisationens leder endnu tydeligere holdningen til vaccinepasset for covid-19.

VIA:
Motståndsrörelsen.se


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Det er nemlig tvangsvaccinering. Baseret på utestet “genmateriale” indhold, som man skal søge aktindsigt for at kende indholdet af samt regeringen har lavet aftale med vaccineproducenter om at de ikke kan holdes ansvarlig ved helt forventede vaccineskader!


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //