Stor propagandaaktion i Jylland

MODSTANDSBEVÆGELSEN: En gruppe aktivister var rundt i en række byer i Jylland for at opsætte plakater og klistermærker. Aktionen blev afsluttet med at ophænge et banner ved Viby Gymnasium, hvorpå der står “Masseindvandring = Folkemord”.

Banneret ved Viby Gymnasium. Det blev opsat ved parkeringspladsen.

Der blev opsat propaganda i Viborg, Holsterbro, Herning og Århus. Spredningen af nationalsocialistisk propaganda og information om udviklingen i Norden, er et af de vigtigste mål, vi har i Den Nordiske Modstandsbevægelse. Vi er nød til at fortælle danskerne, hvilken fremtid vi går i møde under det nuværende system, før vi kan forvente nogen form for ændring.

Fremtiden vi står overfor, er en fremtid, hvor danskerne er en minoritet i Danmark. Det er ikke noget, der sker naturligt, det er drevet af politik ført af folkeforrædederne i Folketinget. Uden masseindvandringen vil dette ikke være sket, og der er ingen tegn på at masseindvandringen stopper, fordi politikkerne ikke vil have, at den stopper.

Hvis masseindvandringen forsætter, så vil overfald, voldtægt, røverier og utryghed i gaden blive mere og mere uundgåeligt. Det vil blive hverdag for mange flere danskere end det allerede er i dag. Men det er ikke kun kriminalitet, som masseindvandringen bringer med sig. Den sidste tid har Viby Gymnasium været en del i medierne, fordi en stor andel af eleverne er racefremmede. Forholdene på gymnasiet blev beskrevet i en rapport som “Der var blandt andet slagsmål, truende adfærd og en skolefest, som måtte udsættes på grund af trusler, ligesom flere elever i rapporten giver udtryk for generel utryghed i klassen.”

Vi ønsker at stoppe masseindvandringen og sende de racefremmede hjem, hvor de hører til. Vi opsatte derfor et banner ved Viby Gymnasium, for at vise de danske elever, som går der, at der er danskere som kæmper for deres fremtid, og som er villige til at stoppe dette vanvid!

Derudover blev der, som sagt, opsat klistermærker og plakater i en række andre byer. De blev opsat ved togstationer, busstoppesteder og store indkøbscentre for at flest mulige ser dem.

Hjælp os i kampen for vores folk, meld dig ind i Den Nordiske Modstandsbevægelse i dag!

Du kan læse om, hvorfor der er masseindvandring til Danmark og resten af vesten her.

 


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Sådan, flot arbejde…. Mere af det… 😉

 • Stormfront88 says:

  Stærkt gået, ser fantastisk ud.
  Flere ind i kampen.

 • Det må ha været en fed oplevelse at gøre det ,mere af det i fremtiden – stærkt

 • Benny Pogrom says:

  Godt arbejde!


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //