Tyrkiet vil ikke længere stoppe migrantstrømmen til Europa, op til 4,7 millioner migranter kan være på vej

MASSEINDVANDRING: Tyrkiet har besluttet, at de ikke længere vil stoppe syriske migranter fra at nå Europa via land og sø, fortalte en højtstående tyrkisk embedsmand til Reuters torsdag. De forventer, at flygtninge kommer fra Syriens Idlib, hvor næsten en million er blevet fordrevet. Derudover er der ca. 3,7 millioner migranter i Tyrkiet.

Den tyrkiske embedsmænd tilføjede, at det tyrkiske politi, kystvagter og grænsebeskyttelsesansvarlige var blevet beordret til at træde tilbage.

The USA State Dept., det amerikanske undenrigsministe, sagde, at de står ved deres “NATO allierede Tyrkiet”.

Dette sker efter den Syriske regering bombede et område af den nordvestlige del af Idlib regionen i Syrien, hvilket resulterede i 29 døde tyrkiske soldater og mange sårede, sagde den lokale guvernør i Tyrkiets sydøstlige provins Hatay.

Erdogan advarede om, at han ville invadere Syrien, hvis Syrien ikke stopper deres offensiv mod de NATO finansierede “rebeller” i Idlib. Tyrkiet har desuden tusindevis af tropper og tung militær maskineri ind for at støtte “rebellerne”.

Her er en video af migranter, som venter på at kunne krydse grænsen til Grækenland.

KILDER:
REUTERS 
The Jerusalem Post


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Mon ikke man kommer til at se et handlings lammet EU og når de så er her i Europa så kan man jo ikke sende dem tilbage da deres lande ikke vil modtage dem eller så er der nogle konventioner man bare ikke må bryde. Tilfældigt!!!?

 • Jane von Rathsach says:

  Jeres kamp for vores Norden giver mening.
  Jeg forstår ikke hvorfor Nordfront Modstandskamp ikke er de ord som står alene.

  Hvorfor socialistisk som i min optik er af samme skadelige virkning.

  Både SF, Enhedslisten og Radikale er landsskadelige.
  Desværre er problemet knyttet til EU, som med tyskermerkel og Frans Timmerman med flere er ude på den totale udtynding af vores hvide moderbefolkning ved indvandring.

  I dette migrationsøjemed er både de røde og blå lige skadelige.
  Kun Østeuropa har en strategi.

  Principielt har I ret i en beretttiget modstandskamp, som undertegnede verbalt og skriftligt hver eneste dag gør en indsats for.

  Hvorfor ordet socialisme ?


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //